11 FETÖ Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

ASAYİŞ 28.07.2020 - 12:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

11 FETÖ Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Kırşehir merkezli 12 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda aralarında muvazzafların da olduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY'nin "periyodik ve ardışık arama"sına yönelik Kırşehir merkezli Rize, Erzurum, Ardahan, Ordu, Antalya, Diyarbakır, Kayseri, Ankara, Gaziantep, Konya ve İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında muvazzafların da bulunduğu 11 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.     MAHREM İMAMLARLA GÖRÜŞME HALİNDE İDİLER Kırşehir merkezli düzenlenen operasyonda aralarında muvazzafların da olduğu 11 kişi ile ilgili çarpıcı detaylar da ortaya çıktı.İddiaya göre 15 Temmuz darbe girişiminin ardından söz konusu kişilerin örgütle irtibatını kesmediği ortaya çıktı.Örgütün sorumlu mahrem imamlarıyla irtibatlı oldukları, ankesörlü telefonlarla periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri öne sürülen zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Kırşehir merkezli 12 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda aralarında muvazzafların da olduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY'nin "periyodik ve ardışık arama"sına yönelik Kırşehir merkezli Rize, Erzurum, Ardahan, Ordu, Antalya, Diyarbakır, Kayseri, Ankara, Gaziantep, Konya ve İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında muvazzafların da bulunduğu 11 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

MAHREM İMAMLARLA GÖRÜŞME HALİNDE İDİLER

Kırşehir merkezli düzenlenen operasyonda aralarında muvazzafların da olduğu 11 kişi ile ilgili çarpıcı detaylar da ortaya çıktı.İddiaya göre 15 Temmuz darbe girişiminin ardından söz konusu kişilerin örgütle irtibatını kesmediği ortaya çıktı.Örgütün sorumlu mahrem imamlarıyla irtibatlı oldukları, ankesörlü telefonlarla periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri öne sürülen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.