20 TL Vermeyen Çocuğun Yüzüne Kezzap Attılar

GÜNDEM 16.07.2022 - 11:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

20 TL Vermeyen Çocuğun Yüzüne Kezzap Attılar

Konya'da küçük çocuktan 20 lira isteyen Suriyeliler, çocuğun para vermemesi üzerine yüzüne kezzap attı. 1.5 ay önce meydana geldiği belirtilen olaya ilişkin Suriyelilerin yakalandığı ve yargılama sürecinin başladığı belirtildi.

Resmi verilere göre 100 binden fazla Suriyeli sığınmacının bulunduğu Konya'da korkunç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Konya'da meydana gelen olayda Suriyeli bir grup, parkta oynayan küçük çocuğun yanına gelerek 20 lira istedi. Alınan bilgiye göre, Çocuğun parayı vermeyi reddetmesi üzerine Suriyeli gruptan bir kişi, çocuğun ensesine ve yüzüne Kezzap attı. Olayın ardından ailenin şikayetçi olması üzerine Suriyeli grubun saldırdıkları çocuğun ailesine de kezzap tehdidinde bulundukları iddia edildi. Yaklaşık 1.5 ay önce meydana gelen olayda kezzap atan Suriyelilerin yakalandığı ve yargılama sürecinin başladığı belirtildi.   ÜMİT ÖZDAĞ : TÜRK DÜŞMANI SURİYELİ YALAKALARI Olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ''Şimdi çocuğun babası ile konuştum. Olay 45 gün önce olmuş. Suçlu Suriyeliler yakalanmış, yargı süreci başlamış.1 yabancının başına 1 şey gelince Zafer Partisi kışkırttı diyenlere sorum şu:Bu çocuğun yüzüne 20 TL için kezzap dökenleri kim kışkırttı?Türk düşmanı Suriyeli yalakaları'' ifadelerini kullandı.
Konya'da küçük çocuktan 20 lira isteyen Suriyeliler, çocuğun para vermemesi üzerine yüzüne kezzap attı. 1.5 ay önce meydana geldiği belirtilen olaya ilişkin Suriyelilerin yakalandığı ve yargılama sürecinin başladığı belirtildi.

Resmi verilere göre 100 binden fazla Suriyeli sığınmacının bulunduğu Konya'da korkunç bir olay yaşandı.

Geçtiğimiz haftalarda Konya'da meydana gelen olayda Suriyeli bir grup, parkta oynayan küçük çocuğun yanına gelerek 20 lira istedi.

Alınan bilgiye göre, Çocuğun parayı vermeyi reddetmesi üzerine Suriyeli gruptan bir kişi, çocuğun ensesine ve yüzüne Kezzap attı.

Olayın ardından ailenin şikayetçi olması üzerine Suriyeli grubun saldırdıkları çocuğun ailesine de kezzap tehdidinde bulundukları iddia edildi.

Yaklaşık 1.5 ay önce meydana gelen olayda kezzap atan Suriyelilerin yakalandığı ve yargılama sürecinin başladığı belirtildi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ : TÜRK DÜŞMANI SURİYELİ YALAKALARI

Olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ''Şimdi çocuğun babası ile konuştum. Olay 45 gün önce olmuş. Suçlu Suriyeliler yakalanmış, yargı süreci başlamış.1 yabancının başına 1 şey gelince Zafer Partisi kışkırttı diyenlere sorum şu:Bu çocuğun yüzüne 20 TL için kezzap dökenleri kim kışkırttı?Türk düşmanı Suriyeli yalakaları'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.