24 Haziran Seçim Sonuçlarını Dakika Dakika Buradan Takip Edebilirsiniz

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2018 - 14:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

24 Haziran Seçim Sonuçlarını Dakika Dakika Buradan Takip Edebilirsiniz

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri sandığa gitti.Tüm yurtta sandıklar saat 17:00'da kapanacak ve sayım işlemine geçilecek.Sonuçlar açıklanmaya başladığında dakika dakika seçim ekranımızdan takip edilebilecek. SONUÇLARI DAKİKA DAKİKA SEÇİM EKRANIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,  SEÇİM SONUÇLARI EKRANI İÇİN TIKLAYIN LİDERLER OYLARINI KULLANDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Erdoğan, "Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullanma sürecinde Türkiye genelinde şimdiye kadar ciddi bir sıkıntı olmadığını da kaydetti. Erdoğan, gazetecilerin soruları üzerine seçim sonuçlarının bölümünü İstanbul'da takip edeceğini, ardından Ankara'ya gideceğini vurguladı.  Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da oyunu kullandı. Oyunu ailesi ile kullanan İnce, “Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. En iyisi neyse o olsun” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, oyunu Beylerbeyi'nde kullandı. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, "Çok farklı bir seçime gidiyoruz bugün. Hem partili cumhurbaşkanı hem milletvekilliği seçimi. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Demokrasilerde her şey tartışılır ama bir şey tartışılmaz. Hür irade ile seçmen tercihinin sandık sonuçlarına yansımasına itiraz edemezsiniz. Burada en önemli kelime de hür iradedir. Bu seçimlerin hem hayırlı olmasını, hem de gerçekten seçmenin hür iradesini yansıtmasını diliyorum. Bu hür iradenin sandığa yansıması için biz elimizden geleni yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah hiçbirimizi utandırmasın" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için Ankara'da oyunu kullandı. Bahçeli, Suruç'ta mükerrer oy kullanıldığı iddiasına ilişkin, "İçişleri Bakanı ve sorumlular gerekli tedbirleri almıştır. Sağlıklı bir seçim ortaya çıkacaktır" dedi.  
Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri sandığa gitti.Tüm yurtta sandıklar saat 17:00'da kapanacak ve sayım işlemine geçilecek.Sonuçlar açıklanmaya başladığında dakika dakika seçim ekranımızdan takip edilebilecek. SONUÇLARI DAKİKA DAKİKA SEÇİM EKRANIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,  SEÇİM SONUÇLARI EKRANI İÇİN TIKLAYIN LİDERLER OYLARINI KULLANDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Erdoğan, "Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullanma sürecinde Türkiye genelinde şimdiye kadar ciddi bir sıkıntı olmadığını da kaydetti. Erdoğan, gazetecilerin soruları üzerine seçim sonuçlarının bölümünü İstanbul'da takip edeceğini, ardından Ankara'ya gideceğini vurguladı. 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da oyunu kullandı. Oyunu ailesi ile kullanan İnce, “Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. En iyisi neyse o olsun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, oyunu Beylerbeyi'nde kullandı.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, "Çok farklı bir seçime gidiyoruz bugün. Hem partili cumhurbaşkanı hem milletvekilliği seçimi. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Demokrasilerde her şey tartışılır ama bir şey tartışılmaz. Hür irade ile seçmen tercihinin sandık sonuçlarına yansımasına itiraz edemezsiniz. Burada en önemli kelime de hür iradedir. Bu seçimlerin hem hayırlı olmasını, hem de gerçekten seçmenin hür iradesini yansıtmasını diliyorum. Bu hür iradenin sandığa yansıması için biz elimizden geleni yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah hiçbirimizi utandırmasın" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için Ankara'da oyunu kullandı.

Bahçeli, Suruç'ta mükerrer oy kullanıldığı iddiasına ilişkin, "İçişleri Bakanı ve sorumlular gerekli tedbirleri almıştır. Sağlıklı bir seçim ortaya çıkacaktır" dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.