25 Yıl Önce Mezun Olduğu Okula Kütüphane Yaptırdı

EĞİTİM 10.11.2021 - 21:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

25 Yıl Önce Mezun Olduğu Okula Kütüphane Yaptırdı

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinde hayırsever Bekir Onur Gökbayrak tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışını yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan proje kapsamında Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinde hayırsever Bekir Onur Gökbayrak'ın katkılarıyla oluşturulan kütüphanenin açılışı için tören düzenlendi.     Vali Akın, törende yaptığı konuşmada, proje çerçevesinde Kırşehir'de 30 okulda kütüphane imkanlarının iyileştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Hayırseverlerce eğitime sağlanan katkıları çok önemsediklerini vurgulayan Akın şöyle devam etti: "Proje kapsamında ilimizde de kütüphanesi olmayan okullarımızın kütüphaneye kavuşturulması, mevcut kütüphanelerin de iyileştirilmesine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinden 1996 yılında mezun olan ve şu anda yurt dışında yaşayan hayırsever Bekir Onur Gökbayrak, okulumuzda bu kütüphanenin oluşturulmasını sağlamıştır. Kendisine bu duyarlı davranışından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kitapla buluşacağı, en doğru bilgilere ulaşacağı, kendilerini geliştirmesine önemli katkılar sunacak kütüphanenin hayırlı olmasını diliyorum."     Hayırseverin adının verildiği kütüphanenin açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Okul Müdürü Ali Demir, hayırseverin annesi Fatma Gökbayrak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Vali Akın, açılışın ardından kütüphaneyi inceledi.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinde hayırsever Bekir Onur Gökbayrak tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışını yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan proje kapsamında Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinde hayırsever Bekir Onur Gökbayrak'ın katkılarıyla oluşturulan kütüphanenin açılışı için tören düzenlendi.

 

 

Vali Akın, törende yaptığı konuşmada, proje çerçevesinde Kırşehir'de 30 okulda kütüphane imkanlarının iyileştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Hayırseverlerce eğitime sağlanan katkıları çok önemsediklerini vurgulayan Akın şöyle devam etti:

"Proje kapsamında ilimizde de kütüphanesi olmayan okullarımızın kütüphaneye kavuşturulması, mevcut kütüphanelerin de iyileştirilmesine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinden 1996 yılında mezun olan ve şu anda yurt dışında yaşayan hayırsever Bekir Onur Gökbayrak, okulumuzda bu kütüphanenin oluşturulmasını sağlamıştır. Kendisine bu duyarlı davranışından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kitapla buluşacağı, en doğru bilgilere ulaşacağı, kendilerini geliştirmesine önemli katkılar sunacak kütüphanenin hayırlı olmasını diliyorum."

 

 

Hayırseverin adının verildiği kütüphanenin açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Okul Müdürü Ali Demir, hayırseverin annesi Fatma Gökbayrak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Vali Akın, açılışın ardından kütüphaneyi inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.