6 Tır Yardımla Almanya'dan Türkiye'ye Gelen Kırşehirli

GÜNDEM 19.02.2023 - 14:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

6 Tır Yardımla Almanya'dan Türkiye'ye Gelen Kırşehirli

Depremzedeler için Almanya'da yardım paketi toplayan Kemal Şahinoğlu, 6 tır ile birlikte Türkiye'ye giriş yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin yol açtığı yıkımın yaralarını sarmak için Kırşehir'den depremzedelere yardım paketi gönderilmeye devam edilirken yurt dışından da çok sayıda yardım geliyor.   Almanya'da yaşayan Kemal Şahinoğlu, Türkiye'nin yaşadığı felaketi duyar duymaz hareket geçmiş ve büyük bir yardım kampanyası başlatmış.6 tır dolusu yardım toplayan Kemal Şahinoğlu, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte  Türkiye'ye geldi.Yardım tırlarından 2'sini Türkiye'deki depremzedelere dağıtılmak üzere Kırşehir Belediyesi'ne teslim eden Şahinoğlu, yardım paketi dolu olan 4 tırı ise deprem bölgesine götürdü.   Kemal Şahinoğlu'na teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Nuriz Araz, ''6 tır yardım paketi ile ülkemize giriş yapan ve iki tırlık malzemeyi şehrimize gelen depremzedelere, geri kalan dört tırı ise deprem bölgesine gönderen Almanya'da yaşayan kıymetli hemşehrimiz Sn. Kemal Şahinoğlu ve ailesine şahsım ve Kırşehir Belediyesi adına teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.
Depremzedeler için Almanya'da yardım paketi toplayan Kemal Şahinoğlu, 6 tır ile birlikte Türkiye'ye giriş yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin yol açtığı yıkımın yaralarını sarmak için Kırşehir'den depremzedelere yardım paketi gönderilmeye devam edilirken yurt dışından da çok sayıda yardım geliyor.

 

Almanya'da yaşayan Kemal Şahinoğlu, Türkiye'nin yaşadığı felaketi duyar duymaz hareket geçmiş ve büyük bir yardım kampanyası başlatmış.6 tır dolusu yardım toplayan Kemal Şahinoğlu, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte  Türkiye'ye geldi.Yardım tırlarından 2'sini Türkiye'deki depremzedelere dağıtılmak üzere Kırşehir Belediyesi'ne teslim eden Şahinoğlu, yardım paketi dolu olan 4 tırı ise deprem bölgesine götürdü.

 

Kemal Şahinoğlu'na teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Nuriz Araz, ''6 tır yardım paketi ile ülkemize giriş yapan ve iki tırlık malzemeyi şehrimize gelen depremzedelere, geri kalan dört tırı ise deprem bölgesine gönderen Almanya'da yaşayan kıymetli hemşehrimiz Sn. Kemal Şahinoğlu ve ailesine şahsım ve Kırşehir Belediyesi adına teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.