AK Parti Aday Adayları İftarda Bir Araya Geldi

SİYASET 07.04.2023 - 20:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Aday Adayları İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Kırşehir Milletvekili Aday adayları iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, Belediye Meclisi Grup Başkanı Mustafa Çakır, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve aday adayları katıldı.      İftar programında konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal: “Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan bu iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  Allah’ın izniyle birkaç gün içinde adaylarımız açıklanacak. Ama bizim adayımız belli, onun adı Recep Tayyip Erdoğan. Onun yolunda onun açtığı bu yolda sizlerle yürümeye devam edeceğiz. Bu salonda bulunan tüm dava arkadaşlarım, bugüne kadar olduğu gibi adaylarımız açıklandıktan sonrada aynı inançla, kararlılıkla, azimle ve gayretle Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023 seçimlerinde omuz omuza çalışacağız.      Davamıza hizmet etmek, daha güçlü bir Türkiye için AK Partimizden aday adayı olan ve AK Parti’deki heyecana destek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum. AK Parti olarak biz çok güçlü kadrolarız. Bugüne kadar bu kadrolar inandı ve başardı.  Sizin gibi güçlü bir kadroyla güçlü bir ekiple seçimlerde çalışacağız ve yine kazanacağız. Türkiye Yüzyılında sizlerin emekleri çok kıymetli.      Adaylarımız belli olduktan sonra da yine aynı birlik, beraberlik ve dayanışma ile yüzyılın en önemli seçiminde hepinizin aktif rol almasını önemsiyorum. Sonuç ne olursa olsun küsmeden, kırılmadan bu davaya hepinizin sonuna kadar hizmet edeceğine inancım tamdır. Hepinize bugün burada vermiş olduğunuz birlik ve beraberlik mesajı için teşekkür ediyorum.” dedi.  
AK Parti Kırşehir Milletvekili Aday adayları iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, Belediye Meclisi Grup Başkanı Mustafa Çakır, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve aday adayları katıldı. 

 

 

İftar programında konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal: “Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan bu iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 

Allah’ın izniyle birkaç gün içinde adaylarımız açıklanacak. Ama bizim adayımız belli, onun adı Recep Tayyip Erdoğan. Onun yolunda onun açtığı bu yolda sizlerle yürümeye devam edeceğiz. Bu salonda bulunan tüm dava arkadaşlarım, bugüne kadar olduğu gibi adaylarımız açıklandıktan sonrada aynı inançla, kararlılıkla, azimle ve gayretle Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023 seçimlerinde omuz omuza çalışacağız. 

 

 

Davamıza hizmet etmek, daha güçlü bir Türkiye için AK Partimizden aday adayı olan ve AK Parti’deki heyecana destek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

AK Parti olarak biz çok güçlü kadrolarız. Bugüne kadar bu kadrolar inandı ve başardı.  Sizin gibi güçlü bir kadroyla güçlü bir ekiple seçimlerde çalışacağız ve yine kazanacağız.
Türkiye Yüzyılında sizlerin emekleri çok kıymetli. 

 

 

Adaylarımız belli olduktan sonra da yine aynı birlik, beraberlik ve dayanışma ile yüzyılın en önemli seçiminde hepinizin aktif rol almasını önemsiyorum. Sonuç ne olursa olsun küsmeden, kırılmadan bu davaya hepinizin sonuna kadar hizmet edeceğine inancım tamdır.

Hepinize bugün burada vermiş olduğunuz birlik ve beraberlik mesajı için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.