AK Parti Cacabey'de Çorba Dağıtarak Üyelik Kaydı Gerçekleştirdi

SİYASET 29.01.2023 - 18:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Cacabey'de Çorba Dağıtarak Üyelik Kaydı Gerçekleştirdi

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı Cacabey Meydanı'nda çorba dağıtarak üyelik kaydı gerçekleştirdi.

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, Cacabey Meydanı'nda kurulan Ak Nokta'da vatandaşlara çorba dağıtarak üyelik kaydı gerçekleştirdi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Bugün Cacabey Meydanında Ak Nokta'mızda vatandaşlarımızla buluşup çorba ikramında bulunduk.Türkiye Yüzyılında büyük ailemiz yeni üyelerimizle her geçen gün daha da büyüyor, daha da güçleniyor! Teşekkürler Kırşehir'' ifadelerini kullandı.          
AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı Cacabey Meydanı'nda çorba dağıtarak üyelik kaydı gerçekleştirdi.

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, Cacabey Meydanı'nda kurulan Ak Nokta'da vatandaşlara çorba dağıtarak üyelik kaydı gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Bugün Cacabey Meydanında Ak Nokta'mızda vatandaşlarımızla buluşup çorba ikramında bulunduk.Türkiye Yüzyılında büyük ailemiz yeni üyelerimizle her geçen gün daha da büyüyor, daha da güçleniyor! Teşekkürler Kırşehir'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.