AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin Dediği Oldu

GÜNDEM 27.04.2022 - 21:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin Dediği Oldu

''Kırşehir'e artık yeter'' diyen Mustafa Kendirli'nin dediği oldu.Kaman ve Mucur'un ardından Çiçekdağı İlçesi de hükümet konağına kavuşuyor.Kırşehir hükümet konağı ise atıl vaziyette bekliyor.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesi'nin AK Parti'den CHP geçmesine en çok sinirlenenlerden birisi de Mustafa Kendirli olmuştu.Öyle ki Kaman'da açıklamalarda bulunan Kendirli;  Kaman, Mucur ve Çiçekdağı işaret ederek, ''Dediler ki Merkeze yaptınız Yeter ! Allah sizden razı olsun.Biz birazda şöyle değişim yapalım eski CHP havalarını bir daha dinleyelim dediler.Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır dinlesinler.Ama ardından da benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağı'm, 'Kırşehir’e artık yeter hizmetleri biz istiyoruz' dedi'' ifadelerini kullanmıştı.Mustafa Kendirli'nin bu sözleri büyük tepki çekmişti.   DEDİĞİ OLDU ''Benim Kaman'ın, Mucur'um, Çiçekdağı'm Kırşehir'e yeter artık hizmetleri biz istiyoruz'' diyen Mustafa Kendirli'nin dediği oldu.31 Mart yerel seçimlerinin ardından atıl vaziyette bırakılan Kırşehir Hükümet Konağı'nın aksine Kaman ve Mucur Hükümet Konakları inşa edildi.Şimdi ise Çiçekdağı Hükümet Konağı'na başlanıyor.Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, '' 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına başlıyoruz'' dedi.   İŞTE YAPILACAK OLAN ÇİÇEKDAĞI HÜKÜMET KONAĞI   HENÜZ TAMAMLANAN VE 2020 YILINDA HİZMETE GİREN MUCUR HÜKÜMET KONAĞI DAHA ÖNCE TAMAMLANAN KAMAN HÜKÜMET KONAĞI BİR TÜRLÜ TAMAMLANMAYAN KIRŞEHİR HÜKÜMET KONAĞI 2019 Yerel Seçimlerinin ardından atıl bir şekilde kaderine terk edilen Hükümet Konağı daha sonra kız yurdu yapılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmişti.İnşaat ruhsatı ''yurt'' olarak değiştirilen inşaatın yapımı, ''hükümet konağı'' olarak devam etmediği ve gerekli plan tadilatları yapılmadığı gerekçesiyle Kırşehir Belediyesi tarafından mahkeme kararıyla durduruldu.        
''Kırşehir'e artık yeter'' diyen Mustafa Kendirli'nin dediği oldu.Kaman ve Mucur'un ardından Çiçekdağı İlçesi de hükümet konağına kavuşuyor.Kırşehir hükümet konağı ise atıl vaziyette bekliyor.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesi'nin AK Parti'den CHP geçmesine en çok sinirlenenlerden birisi de Mustafa Kendirli olmuştu.Öyle ki Kaman'da açıklamalarda bulunan Kendirli;  Kaman, Mucur ve Çiçekdağı işaret ederek, ''Dediler ki Merkeze yaptınız Yeter ! Allah sizden razı olsun.Biz birazda şöyle değişim yapalım eski CHP havalarını bir daha dinleyelim dediler.Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır dinlesinler.Ama ardından da benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağı'm, 'Kırşehir’e artık yeter hizmetleri biz istiyoruz' dedi'' ifadelerini kullanmıştı.Mustafa Kendirli'nin bu sözleri büyük tepki çekmişti.

 

DEDİĞİ OLDU

''Benim Kaman'ın, Mucur'um, Çiçekdağı'm Kırşehir'e yeter artık hizmetleri biz istiyoruz'' diyen Mustafa Kendirli'nin dediği oldu.31 Mart yerel seçimlerinin ardından atıl vaziyette bırakılan Kırşehir Hükümet Konağı'nın aksine Kaman ve Mucur Hükümet Konakları inşa edildi.Şimdi ise Çiçekdağı Hükümet Konağı'na başlanıyor.Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, '' 3 bin 500 metrekare modern hükümet konağı binası yapımına başlıyoruz'' dedi.

 

İŞTE YAPILACAK OLAN ÇİÇEKDAĞI HÜKÜMET KONAĞI

 

HENÜZ TAMAMLANAN VE 2020 YILINDA HİZMETE GİREN MUCUR HÜKÜMET KONAĞI

DAHA ÖNCE TAMAMLANAN KAMAN HÜKÜMET KONAĞI

BİR TÜRLÜ TAMAMLANMAYAN KIRŞEHİR HÜKÜMET KONAĞI

2019 Yerel Seçimlerinin ardından atıl bir şekilde kaderine terk edilen Hükümet Konağı daha sonra kız yurdu yapılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmişti.İnşaat ruhsatı ''yurt'' olarak değiştirilen inşaatın yapımı, ''hükümet konağı'' olarak devam etmediği ve gerekli plan tadilatları yapılmadığı gerekçesiyle Kırşehir Belediyesi tarafından mahkeme kararıyla durduruldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.