AK Parti Öyle Bir Mekanda Toplantı Yaptı ki

SİYASET 15.01.2022 - 12:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Öyle Bir Mekanda Toplantı Yaptı ki

AK Parti İç Anadolu İl Başkanları, İç Anadolu Bölgesi koordinatörler ve Teşkilat Başkan yardımcıları ile birlikte Nevşehir'de bir araya geldi ancak toplantının yapıldığı yer parti içinde tepkilere neden oldu.

Aralarında Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın da olduğu İç Anadolu İl Başkanları Nevşehir'de bir araya geldi.Teşkilat Başkan Yardımcıları ve İç Anadolu Bölge Koordinatörlerinin de olduğu toplantı Ürgüp'te bulunan Zindan Art House isimli mekanda gerçekleştirildi.Toplantı ile igili AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda ,''Teşkilat Başkan Yardımcılarımızla, İç Anadolu Bölge Koordinatörlerimizle ve İç Anadolu İl Başkanlarımızla Nevşehir’de bir araya geldiğimiz İstişare toplantımızın ardından 2023'e giden yolda hep birlikte yürüyecek, partimizi tarihi bir başarıya hep birlikte taşıyacağız inşAllah..'' denildi.     ŞARAP EVİ OLARAK BİLİNİYOR AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları, İç Anadolu Bölge Koordinatörleri ve İç Anadolu İl Başkanlarının katıldığı istişare toplantısının yapıldığı yer olan ''Zindan Art House'' sanatsal objeler bulunan bir mekan olmasının yanında aynı zamanda Şarap Evi olarak da biliniyor.Mekanda isteyen müşterilere şarap da ikram ediliyor.AK Parti İç Anadolu Bölgesi istişare toplantısının ''Şarap Evi'' olarak bilinen bir mekanda yapılması AK Partililerin tepkisini çekti.     İŞTE ''ZİNDAN ART HOUSE'' DAN RESİMLER              
AK Parti İç Anadolu İl Başkanları, İç Anadolu Bölgesi koordinatörler ve Teşkilat Başkan yardımcıları ile birlikte Nevşehir'de bir araya geldi ancak toplantının yapıldığı yer parti içinde tepkilere neden oldu.

Aralarında Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın da olduğu İç Anadolu İl Başkanları Nevşehir'de bir araya geldi.Teşkilat Başkan Yardımcıları ve İç Anadolu Bölge Koordinatörlerinin de olduğu toplantı Ürgüp'te bulunan Zindan Art House isimli mekanda gerçekleştirildi.Toplantı ile igili AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda ,''Teşkilat Başkan Yardımcılarımızla, İç Anadolu Bölge Koordinatörlerimizle ve İç Anadolu İl Başkanlarımızla Nevşehir’de bir araya geldiğimiz İstişare toplantımızın ardından 2023'e giden yolda hep birlikte yürüyecek, partimizi tarihi bir başarıya hep birlikte taşıyacağız inşAllah..'' denildi.

 

 

ŞARAP EVİ OLARAK BİLİNİYOR

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları, İç Anadolu Bölge Koordinatörleri ve İç Anadolu İl Başkanlarının katıldığı istişare toplantısının yapıldığı yer olan ''Zindan Art House'' sanatsal objeler bulunan bir mekan olmasının yanında aynı zamanda Şarap Evi olarak da biliniyor.Mekanda isteyen müşterilere şarap da ikram ediliyor.AK Parti İç Anadolu Bölgesi istişare toplantısının ''Şarap Evi'' olarak bilinen bir mekanda yapılması AK Partililerin tepkisini çekti.

 

 

İŞTE ''ZİNDAN ART HOUSE'' DAN RESİMLER

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.