AK Parti'de Aday Boşluğunu Halim Çakır Doldurabilir mi ?

SİYASET 09.03.2023 - 20:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'de Aday Boşluğunu Halim Çakır Doldurabilir mi ?

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesi AK Parti'de aday boşluğu yaşanıyor.Bu boşluğun daha önce AK Parti'de görev almış deneyimli isimler tarafından doldurulup doldurulmayacağı merak konusu.

Genel seçimler önce AK Parti'den milletvekili olmak için çok sayıda aday adayı çıkar ve büyük bir rekabet yaşanırdı.AK Parti'de yaşanan oy kayıpları adaylık yarışına da yansıdı.Belki de ilk kez AK Parti'de aday boşluğu yaşanıyor.Kimin milletvekili adayı olacağı ile ilgili büyük bir belirsizlik yaşanıyor.   Kırşehir'de AK Parti teşkilatında yaşanan bölünme nedeniyle taraflar arasında belli bir isim üzerinde uzlaşma olmadığı düşünülüyor.Bu durum karşısında Genel Merkez'in üzerinde karar kıldığı bir isim de milletvekilliği için yarışabilir.Bu noktada birleştirici ve uzlaştırıcı bir isim üzerinde karar kılınabilir.   AK Parti Genel Merkezinin milletvekili adaylığı noktasında ilk iktidar dönemlerinde görev alan isimler ile ilgili bir değerlendirmede bulunduğu öğrenildi.   İsmi üzerinde durulanlardan birisi de Eski Belediye Başkanı Halim Çakır.Çakır 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevi yürüttü.Şimdi Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreterlik görevini sürdürüyor.   Halim Çakır, Kırşehir'de Halim Hoca ve Halim Ağabey olarak anılıyor.Mustafa Kendirli ile iyice gerileyen oy oranı ve parti teşkilatındaki bölünmüşlük göz önüne alındığında AK Parti'de Hocalık ya da Ağabeylik görevi üstlenecek bir isim bekleniyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesi AK Parti'de aday boşluğu yaşanıyor.Bu boşluğun daha önce AK Parti'de görev almış deneyimli isimler tarafından doldurulup doldurulmayacağı merak konusu.

Genel seçimler önce AK Parti'den milletvekili olmak için çok sayıda aday adayı çıkar ve büyük bir rekabet yaşanırdı.AK Parti'de yaşanan oy kayıpları adaylık yarışına da yansıdı.Belki de ilk kez AK Parti'de aday boşluğu yaşanıyor.Kimin milletvekili adayı olacağı ile ilgili büyük bir belirsizlik yaşanıyor.

 

Kırşehir'de AK Parti teşkilatında yaşanan bölünme nedeniyle taraflar arasında belli bir isim üzerinde uzlaşma olmadığı düşünülüyor.Bu durum karşısında Genel Merkez'in üzerinde karar kıldığı bir isim de milletvekilliği için yarışabilir.Bu noktada birleştirici ve uzlaştırıcı bir isim üzerinde karar kılınabilir.

 

AK Parti Genel Merkezinin milletvekili adaylığı noktasında ilk iktidar dönemlerinde görev alan isimler ile ilgili bir değerlendirmede bulunduğu öğrenildi.

 

İsmi üzerinde durulanlardan birisi de Eski Belediye Başkanı Halim Çakır.Çakır 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevi yürüttü.Şimdi Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreterlik görevini sürdürüyor.

 

Halim Çakır, Kırşehir'de Halim Hoca ve Halim Ağabey olarak anılıyor.Mustafa Kendirli ile iyice gerileyen oy oranı ve parti teşkilatındaki bölünmüşlük göz önüne alındığında AK Parti'de Hocalık ya da Ağabeylik görevi üstlenecek bir isim bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.