AK Parti'de Dikkat Çeken Aday : Hacı Hasan Çetin

SİYASET 29.03.2023 - 19:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'de Dikkat Çeken Aday : Hacı Hasan Çetin

AK Parti Kırşehir Milletvekili A. Adayı Hacı Hasan Çetin, tanıtım programında bozkurt ve rabia işareti yaparak dikkatleri üzerine çekti.Çetin, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, '' Bu davaya gönül verdim ve neferiyim'' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler için aday adaylığı süreci sona erdi ve adayların belirlenmesi süreci başladı.AK Parti tarafından gerçekleştirilen aday adaylığı programında tanıtılan adaylar arasında dikkat çeken bir isim vardı.AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Hasan Çetin, sahneye çağrıldığında teşkilat mensuplarına bozkurt ve rabia işaretiyle selam verdi.Çetin'in bu hareketi salondakiler tarafından büyük  alkış aldı.     Hacı Hasan Çetin yaptığı açıklamada adaylığı ile ilgili , '' Ülke ve millet olarak çok zor süreçler yaşadık ama bunların altından kalkmayı hep bildik.Biz hakka teslim olduk ve yolumuza çıkan tüm badirelerin üstesinden yüksek inanç ve şuurla gelmeyi bildik .Geçmiş dönemlerde yaşadıklarımızı biliyoruz ve bunların bilincinde olan birisi olarak bu davaya sonuna kadar gönül verdik; verneye de devam ediyoruz.Türkiye ve şehrimiz için bir hayallerimiz var.Bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız'' diye konuştu.   HACI HASAN ÇETİN KİMDİR ? 1972 yılında Ankara'da dünyaya gelen Hacı Hasan Çetin , '' Ankara Merkez İmam Hatip lisesinde eğitim aldım. Orta Asya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans, Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamladım. El Farabi Üniversitesinde aynı alanda Doktora eğitimine devam ediyorum. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek okulu ve İlahiyat önlisans bölümlerini de okudum. Ülke içi ve yurt dışında pekçok bilimsel kongre ve sempozyumlara katıldım.   1997 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.  2007 yılından itibaren Kazakistan Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim kültür ve bilimsel alanlarda faaliyetler yapan Kazakistan Kültür Derneğinin kurucu başkanı olarak Başkanlık görevini halen devam ettirmekteyim. Evli ve iki çocuk sahibiyim. İngilizce, Rusça, Kazakça, Kırgızca ve Arapça bilmekteyim'' dedi.
AK Parti Kırşehir Milletvekili A. Adayı Hacı Hasan Çetin, tanıtım programında bozkurt ve rabia işareti yaparak dikkatleri üzerine çekti.Çetin, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, '' Bu davaya gönül verdim ve neferiyim'' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler için aday adaylığı süreci sona erdi ve adayların belirlenmesi süreci başladı.AK Parti tarafından gerçekleştirilen aday adaylığı programında tanıtılan adaylar arasında dikkat çeken bir isim vardı.AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Hasan Çetin, sahneye çağrıldığında teşkilat mensuplarına bozkurt ve rabia işaretiyle selam verdi.Çetin'in bu hareketi salondakiler tarafından büyük  alkış aldı.

 

 

Hacı Hasan Çetin yaptığı açıklamada adaylığı ile ilgili , '' Ülke ve millet olarak çok zor süreçler yaşadık ama bunların altından kalkmayı hep bildik.Biz hakka teslim olduk ve yolumuza çıkan tüm badirelerin üstesinden yüksek inanç ve şuurla gelmeyi bildik .Geçmiş dönemlerde yaşadıklarımızı biliyoruz ve bunların bilincinde olan birisi olarak bu davaya sonuna kadar gönül verdik; verneye de devam ediyoruz.Türkiye ve şehrimiz için bir hayallerimiz var.Bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız'' diye konuştu.

 

HACI HASAN ÇETİN KİMDİR ?
1972 yılında Ankara'da dünyaya gelen Hacı Hasan Çetin , '' Ankara Merkez İmam Hatip lisesinde eğitim aldım. Orta Asya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans, Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamladım. El Farabi Üniversitesinde aynı alanda Doktora eğitimine devam ediyorum. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek okulu ve İlahiyat önlisans bölümlerini de okudum. Ülke içi ve yurt dışında pekçok bilimsel kongre ve sempozyumlara katıldım.

 


1997 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.  2007 yılından itibaren Kazakistan Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim kültür ve bilimsel alanlarda faaliyetler yapan Kazakistan Kültür Derneğinin kurucu başkanı olarak Başkanlık görevini halen devam ettirmekteyim. Evli ve iki çocuk sahibiyim. İngilizce, Rusça, Kazakça, Kırgızca ve Arapça bilmekteyim'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.