AK Parti'nin En Genç Aday Adayı Hasan Uygur'dan Esnaf ve Pazar Ziyareti

SİYASET 31.03.2023 - 05:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'nin En Genç Aday Adayı Hasan Uygur'dan Esnaf ve Pazar Ziyareti

Kırşehir'de AK Parti'nin en genç aday adayı olan Mimar Hasan Uygur, esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi.

14 Mayıs Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olabilmek için AK Parti'den başvuru yapan en genç aday olan Mimar Hasan Uygur, kent merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor. Hasan Uygur ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kırşehir'in derin ve köklü geçmişinden güç alarak birlik ve beraberlik için her kesimden ve her görüşten olan hemşehrilerimizi ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum.Beni çok sıcak karşıladılar ve bağırlarına bastılar.Aday adaylığı sürecim Milletvekilliği ile noktalandığı takdirde bana oy veren ya da vermeyen her kim olursa olsun herkesin vekili olacağım ve Kırşehir'in derin kültürel mirasını siyaset sahasında da yaşatacağım ve uygulayıcısı olacağım.Cumhurbaşkanımızın bayrağını Kırşehir'de daha ileri yerlere taşıyacağız'' dedi.
Kırşehir'de AK Parti'nin en genç aday adayı olan Mimar Hasan Uygur, esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi.

14 Mayıs Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olabilmek için AK Parti'den başvuru yapan en genç aday olan Mimar Hasan Uygur, kent merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Hasan Uygur ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kırşehir'in derin ve köklü geçmişinden güç alarak birlik ve beraberlik için her kesimden ve her görüşten olan hemşehrilerimizi ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum.Beni çok sıcak karşıladılar ve bağırlarına bastılar.Aday adaylığı sürecim Milletvekilliği ile noktalandığı takdirde bana oy veren ya da vermeyen her kim olursa olsun herkesin vekili olacağım ve Kırşehir'in derin kültürel mirasını siyaset sahasında da yaşatacağım ve uygulayıcısı olacağım.Cumhurbaşkanımızın bayrağını Kırşehir'de daha ileri yerlere taşıyacağız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.