Alacaklısını Köpeğinin Talimatıyla Öldürmüş

ASAYİŞ 15.04.2023 - 10:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alacaklısını Köpeğinin Talimatıyla Öldürmüş

Geçtiğimiz Temmuz ayında borç aldığı besici arkadaşı Hamdi Aydoğan'ı vahşice öldüren Bayram Erdoğdu, baltayla maktulün kafasına vurduğunu amacının öldürmek olmadığını ancak köpeğinin kendisine ''sen onu öldürmezsen o seni öldürecek'' diye talimat verdiğini belirtti.

Olay 2022 yılı Temmuz ayında Boztepe İlçesi'nin Çevirmek Köyü'nde meydana geldi.Uzunpınar Köyü'nde besicilik yapan Hamdi Aydoğan, 31 Temmuz tarihinde borç verdiği ve arkadaşı olduğu öğrenilen Bayram Erdoğdu'nun yanına gitti.Borcunu isteyen Hamdi Aydoğan vahşice öldürüldü.Drone desteği ile yapılan aramalarda Aydoğan'ın cesedi ise Çevirme Köyü kırsalında 2 Ağustos tarihinde bulundu.     Otopsi için adli tıp morguna kaldırılan Hamdi Aydoğan'ın cesedi üzerinde yapılan ilk bulguda iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.Başlatılan çalışma neticesinde maktulün en son Çevirme Köyü'ndeki Bayram Erdoğdu ile görüştüğü tespit edildi.Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Erdoğdu, cinayet zanlısı olarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.Kırşehir Adliyesi'nde göülen mahkemede katil zanlısı kan donduran itiraflarda bulundu.   KÖPEĞİM TALİMAT VERDİ Öldürdüğü Hamdi Aydoğan'dan 4 büyükbaş hayvan satın aldığını ve boş senede imza attığını belirten Erdoğdu, daha sonra borcun alacaklı tarafından 300 bin TL'ye çıkarıldığını ve bu nedenle tartışmaya başladıklarını kaydetti.Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi ile birlikte yerde bulunan baltayla maktulün kafasına vurduğunu söyleyen Erdoğdu, Hamdi Aydoğan'ın bayıldığını o sırada köpeğinin kendisine ''sen onu öldürmezsen o seni öldürecek'' dediğini ve bunun üzerine eşeğin boğazındaki ipi çözerek yerdeki Hamdi Aydoğan'ı boğduğunu iletti.   Katil zanlısının avukatının talebi üzerine mahkeme, akli dengesinin yerinde olup olmadığını belirlemek üzere bilirkişi tayin etti ve mahkeme ileri bir tarihe ötelendi.  
Geçtiğimiz Temmuz ayında borç aldığı besici arkadaşı Hamdi Aydoğan'ı vahşice öldüren Bayram Erdoğdu, baltayla maktulün kafasına vurduğunu amacının öldürmek olmadığını ancak köpeğinin kendisine ''sen onu öldürmezsen o seni öldürecek'' diye talimat verdiğini belirtti.

Olay 2022 yılı Temmuz ayında Boztepe İlçesi'nin Çevirmek Köyü'nde meydana geldi.Uzunpınar Köyü'nde besicilik yapan Hamdi Aydoğan, 31 Temmuz tarihinde borç verdiği ve arkadaşı olduğu öğrenilen Bayram Erdoğdu'nun yanına gitti.Borcunu isteyen Hamdi Aydoğan vahşice öldürüldü.Drone desteği ile yapılan aramalarda Aydoğan'ın cesedi ise Çevirme Köyü kırsalında 2 Ağustos tarihinde bulundu.

 

 

Otopsi için adli tıp morguna kaldırılan Hamdi Aydoğan'ın cesedi üzerinde yapılan ilk bulguda iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.Başlatılan çalışma neticesinde maktulün en son Çevirme Köyü'ndeki Bayram Erdoğdu ile görüştüğü tespit edildi.Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Erdoğdu, cinayet zanlısı olarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.Kırşehir Adliyesi'nde göülen mahkemede katil zanlısı kan donduran itiraflarda bulundu.

 

KÖPEĞİM TALİMAT VERDİ

Öldürdüğü Hamdi Aydoğan'dan 4 büyükbaş hayvan satın aldığını ve boş senede imza attığını belirten Erdoğdu, daha sonra borcun alacaklı tarafından 300 bin TL'ye çıkarıldığını ve bu nedenle tartışmaya başladıklarını kaydetti.Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi ile birlikte yerde bulunan baltayla maktulün kafasına vurduğunu söyleyen Erdoğdu, Hamdi Aydoğan'ın bayıldığını o sırada köpeğinin kendisine ''sen onu öldürmezsen o seni öldürecek'' dediğini ve bunun üzerine eşeğin boğazındaki ipi çözerek yerdeki Hamdi Aydoğan'ı boğduğunu iletti.

 

Katil zanlısının avukatının talebi üzerine mahkeme, akli dengesinin yerinde olup olmadığını belirlemek üzere bilirkişi tayin etti ve mahkeme ileri bir tarihe ötelendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.