Ekicioğlu, ''300 TL'lik Alışveriş Yapabilecekler''

Kırşehir'de Eski Belediye Fırını olarak bilinen sosyal tesisler bünyesinde bulunan fırın yerine açılan sosyal marketlerde sosyal kart sahibi olan vatandaşlar ihtiyaçları olan ürünleri alabilecekler.

 

 

''300 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLER'' Konu ile ilgili açıklmada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Belediyemiz sosyal yardımları bu uygulama öncesinde de yapıyordu ancak, ortamın daha uygun ve düzenli olması için bir program çerçevesinde uygulamayı hayata geçirmiş bulunuyoruz. Belediye Meclisimizin de almış olduğu kararla artık Kart sahibi hemşehrilerimiz herhangi bir sıkıntı yaşamadan kendilerine verilen ve aylık ortalama 4 kişilik bir aile baz alınarak hazırlan 300 TL’lik bir yüklemeyle alış verişlerini yapabilecekler'' dedi.

 

 

İHTİYACA YÖNELİK HAZIRLADIK Daha önce vatandaşların Tarım Kredi Kooperatifi aracılığıyla hazırlanan yardım kolilerini aldıklarını belirten Ekicioğlu, ''Bu kolilerde ihtiyaç duymadıkları tüketim maddeleri de bulunabiliyordu. Şimdi bizim getirdiğimiz yeni kart sistemi ve TL yüklemesiyle hemşehrilerimiz Sosyal Marketimizden sadece ihtiyaçları olan şeyleri alabilecekler.Göreve geldiğimizde, söz verdiğimiz projelerimizden biri olan Sosyal Market Projesi'ni hayata getirmenin kıvancını yaşıyor ve ‘her şey Kırşehirli hemşehrilerimiz için!” diyerek saygılarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.