Kırşehir'den ''Zümrüt Apartmanı'' Tepkisi

Pedofili ifadeler içeren ve büyük tepki çeken Abdullah Şevki'nin yazdığı ''Zümrüt Apartmanı'' kitabına bir tepki de Kırşehir'den geldi.

Eğitim-İş Kırşehir şubesi düzenlediği basın toplantısı ile Zümrüt Apartmanı kitabı yazarı Abdullah Şevki ve kitaba tepki gösterdi.Sendika binasında yapılan açıklamada konuşan Eğitim-İş Hukuk Sekreteri Öner sözlerine Çocuk istismarı ve işlenen cinayetler yüreklerimizi derinden yaralamakta diyerek başladı ve Abullah Şevki'nin kaleme aldığı kitabın toplatılması gerektiğini ifade etti.

Öner Sözlerine şöyle devam etti ; "Abdullah Şevkinin kaleme aldığı "Zümrüt Apartmanı" adlı roman eğitimciler olarak bizleri derinden yaraladı. Felsefe ve İktisat dallarında yüksek lisansına devam ettiğini yazar kendi biyografisinde tanımlamıştır. İngilizce ve Fransızca çeviri yapmaktadır. Çocuk istismarı ve çocuklara yönelik cinsel saldırı suçları 'Bir kereden Bir şey Olmaz' diyenlerin aksine suç yaygın ve sistematik olarak işlenmeye devam etmektedir. Bizler bu suçu işleyenlerin cesareti nereden ve nasıl aldıklarının farkındayız. Artan Çocuk istismarı ve tacizlerinin baş sorumlusu sapıkça anlatımının ruh halidir. Yazarın hayatı ve ruh hali incelenerek cezai işlem yapılmalıdır. Cinsel istismarların bir sorunudur. Devlet her türlü istismardan koruyarak çocukların sağlıklı gelişimini temin etmekle sorumludur." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN DA BÜYÜK TEPKİ VAR

Söz konusu kitaba sosyal medyada büyük tepki var.Savcılık kitap ve yazar hakkında soruşturma başlatırken.Kitabın Yazarı Abdullah Şevki ise gözaltına alındı.