Kırşehir FK'da 5 Günde Herşey Değişti

Ligde peş peşe aldığı yenilgiler nedeniyle son sıraya gerileyen Kırşehir FK, hafta için Türkiye Kupası 3. turunda evinde Elazizspor'u mağlup etmiş ve tur atlamıştı.Kırşehir FK, lig mücadelesinde bu hafta Bursaspor'a konuk oldu.11 haftada sadece 5 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, Bursa deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan Kırşehir FK, 20. dakikada Fatih Üge'nin attığı golle 1-0 öne geçti.Bursaspor maçın 39. dakikasında Çağatay Yılmaz'ın bulduğu golle durumu eşitledi.İlk yarının uzatma dakikalarında Kırşehir FK, kazanılan penaltıyı Abdülkadir Kuzey'in gole çevirmesiyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Maçın 2. yarısında kıran kırana bir mücadele vardı.Maçın uzatma dakikalarında Ertuğrul Kurtuluş'un gördüğü kırmızı kartla Bursaspor ; Furkan Tütüncü'nün gördüğü kırmızı kartla ise Kırşehir FK 10 kişi kaldı.Maç bu skorla sona erecek derken Gökdeniz Varol Kırşehir FK'yı 3-1 öne geçiren ve maçın skorunu tayin eden golü attı.

Bu galibiyetin ardından Kırşehir FK, puanını 8'e, ligdeki sıralamasını ise 17'ye yükseltti.Bursaspor ise 12 puanla 12. sırada yer aldı.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :