Kırşehir İçin 'Tamam mı Devam mı?' Maçı

3. Ligde 25. haftaya lider olarak giren Kırşehir Belediyespor hafta içi oynanan deplasman maçında berabere ayrılınca ilk sırayı avarajla Esenler Erokspor'a kaptırdı.Hafta sonu evinde Esenler Erokspor'u ağırlayacak olan yeşil beyazlılar ''tamam mı , devam mı ? '' maçına çıkacak.

Ligin 24. haftasında evinde oynadığı Kemerspor maçından 3-0'lık galibiyetle ayrılan Kırşehir Belediyespor 45 puanla ilk sırada yer almıştı.Kırşehir2in takipçisi Esenler Erokspor ise evinde Alibeyköyspor'u 2-0 yenerek 43 puanla takibini sürdürmüştü.

AVARAJLA LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Dün oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi Alibeyköyspor'a konuk olan Kırşehir Belediyespor maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.2. sırada yer alan Esenler Erokspor ise deplasmanda Düzcespor'u 2-0 mağlup ederek Kırşehir ile puanları eşitledi ve avarajla liderliğe yükseldi.

''TAMAM MI DEVAM MI'' MAÇI

Lige şampiyonluk ve bir üst lige çıkma parolasıyla başlayan Kırşehir Belediyespor evinde lider Esenler Erokspor'u ağırlayacak.6 puan değerindeki maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak yeşil beyazlıları çok sayıda Kırşehirli taraftarın da desteklemesi bekleniyor.

3. LİG 2. GRUPTA LİGDE PUAN DURUMU