Kırşehir Şeytanın Bacağını Kırdı

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Uşakspor'u maçın son dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Güneşli bir Kırşehir gününde Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi.Maçın ilk yarısında pozisyon bulan Kırşehir Belediyespor bu ataklardan faydalanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Uşaksporlu futbolcular oyunu sertleştirince art arda 3 oyuncu sarı kartla cezalandırıldı.Yeşil beyazlılar üst üste ataklardan faydalanamayınca teknik direktör Taner Öcal oyuna müdahale ederek ileri hattı 3 forvete çıkardı.Tam da bu dakikalarda Okan Karakabak'ın ceza sahası içerisine yaptığı Ortayı Yaşar Çetin göğsünde yumuşattı ve sol ayağıyla topu ağlara gönderdi.

Maç Kırşehir Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken yeşil beyazlılar puanını 26'ya çıkardı.Liderlik mücadelesinin bir diğer önemli karşılaşmasında ise Ankara Demirspor deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 28'e çıkararak 1. sıraya yerleşti.Kırşehir Belediyespor 26 puanla 4. sırada yer aldı.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU