Kırşehir'de Yine Köpek Vahşeti

Kırşehir'de bir kaç ay önce yaşanan köpek vahşeti bu kez Boztepe'de yaşandı.


Alınan bilgiye göre, Boztepe ilçesi Çevirme köyünde kızını okula götürmek üzere servise bırakan Sabahat Karaman, eve dönüş yolunda köpeklerin saldırısına uğradı. Çığlıklar üzerine komşusu tarafından kurtarılan Karaman, ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı.

56 Yaşındaki Sebahat Karaman'a saldıran başıboş sokak köpekleri yaşlı kadını parçaladı.Saçlı derisi kopan ve vücudunun birçok yeri parçalanan yaşlı kadın önce Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi ve yoğun bakıma alındı. Ancak Kırşehir'de plastik cerrah olmadığı için Konya'ya sevk edildi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Başında ve vücudunun farklı yerlerinde yaralar olan Sebahat Karaman'ın bir yıl önce de aynı yerde köpeklerin saldırısına uğradığı öğrenildi.

Karaman'ı kurtaran Yunus Gökbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin haber vermesiyle yaklaşık 500 metre uzaktaki olay yerine koşarak gittiğini söyledi.

Gökbulut, "Annem sabah namazına kalktığında sesleri duymuş. 'Sebahat teyzeyi köpekler yıktı.' dedi. Ayakkabılarımı giyip koşmaya başladım. Gittiğimde köpeklerin hepsi üzerindeydi. 9 köpekten sonrasını sayamadım. Kurtardığım kadının giysileri parçalanmıştı. Evden battaniye getirdim. 112 Acil Servisi arayıp muhtara haber verdim." diye konuştu.