Mucur'un En Dikkat Çeken Adayı Meryem Fıkırkoca

Kırşehir'de yerel seçim kampanyasının en hızlı geçtiği yer olan Mucur'da çok sayıda aday Belediye Başkanı olmak için rekabet ediyor.Ancak adayların içerisinde öyle birisi var ki, ilmek ilmek dokuyarak yaptığı seçim çalışmasıyla Mucur'da gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşmaya çalışıyor.

CHP Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca aslında bir Fizik mühendisi ve Ankara'da üst düzey kurumlarda görev yapmış birisi.Görev yaptığı kurumların başında Aselsan da geliyor.

Kendisi hem Aselsan'da hem de kurmuş olduğu danışmanlık firması ile pek çok önemli kuruluşa danışmanlık hizmeti vermiş birisi.Yani kendi alanının Türkiye'deki en önemli isimlerinden birisi.Ancak Meryem Fıkırkoca'nın memleket sevdası daha ağır basmış ve Mucur'dan Belediye Başkanı olmak için geri dönüş yapmış.

Çarşıda, pazarda, sokaklarda, evlerde ve sosyal medyada yönetim yaklaşımını ve projeleri açıklayan Fıkırkoca, iyiden iyiye Mucur'da büyük bir kitle oluşturmuş durumda.Gerek duruşuyla gerekse kararlı görüntüsüyle şimdiden Mucurluların gönlünü kazanan Meryem Fıkırkoca, Mucur'un otuz yılda geriye gidişini ; vizyon , yönetim, şeffaflık  ve hesap verebilirlikteki yetersizlikler olduğunun altını çiziyor.

Deneyim ve bilgi birikimini Mucur Belediyesi'nin kurumsallaşmasında kullanarak şeffaf, hesap veren ve iyi yönetilen bir kuruluş haline getireceğini dile getiren Fıkırkoca, disiplini hakim kılacağını özellikle vurguluyor.

Stratejik yönetim ve risk yönetimi alanındaki uzmanlığını Mucur için ortaya koyacağı vizyon ve projelerle şimdiden gösterdiği kaydeden Fıkırkoca, konumu gereği yüksek potansiyele sahip ilçenin geleceği için planlı, programlı ve vizyoner bir yönetim modeli oluşturmayı hedeflediğini ifade etti.

Mucur'un geçmiş değerleri ve kültürü temelinde 5 yıllık gelişme ve kalkınma stratejileri hazırladığını belirten Meryem Fıkırkoca, toplumsal barış ve huzur içinde , birlik ve bütünlüğü sağlamayı da vadediyor.

Adil bir yönetim modeli sergileyeceğim diyen Fıkırkoca, partiler üstü bir yaklaşımla herkese ve her kesime eşit mesafede olacağını da ifade ediyor.