Şampiyon Kırşehir ! İşte Play-Off'taki Rakip !

Kırşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 6. grupta evinde ağırladığı Devrek Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Ligin son haftasına 54 puanla lider olarak giren Kırşehir Belediyespor , Ahi Stadyumunda Devrek Belediyespor ile karşılaştı.

İlk yarıda etkin olan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Üst üste ataklardan yararlanamayan yeşil beyazlılar ardı ardına golleri kaçırdı ancak maçın 40. dakikasında ceza sahası içerisindeki karambolde dönen topu filelere göndere Çağdaş takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı da bu skorla bitti.

Kırşehir Belediyespor maçın ikinci yarısına da fırtına gibi başladı.Üst üste ataklardan sonuç alamayan yeşil beyazlılar maçın 68. dakikasında Ayvaz'ın attığı golle maçın skorunu 2-0'a getirdi.Maç bu skorla sona erdi.Maç bitiminin ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.Sahaya giren binlerce taraftar şampiyonluk coşkusunu futbolcularla birlikte doyasıya yaşadı.Yeşil beyazlı taraftarlar daha sonra Cacabey Meydanına doğru hareket etti.Coşkulu Kalabalığa Adem Göçer ve ekibi eşlik etti. PLAY-OFF RAKİBİ NEVŞEHİRSPOR Kırşehir Belediyespor , Bölgesele Amatör Lig 5. grup şampiyonu Nevşehirspor ile eşleşti.Tarafsız bir sahada yapılacak müsabakada galip gelen taraf 3. lige yükselecek.Muhtemel sahalar arasında Ankara, Kayseri ,  Konya ve Afyon bulunuyor. İŞTE ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNDAN FOTOĞRAFLAR