Selahattin Ekicioğlu Çocukların Bayramını Bayrak ve Hediye Dağıtarak Kutladı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 23-25 Nisan tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde belediye ekipleri, mahallelerde etkinlik düzenledi.

 

 

Palyaçolar eşliğinde kentteki mahallelere giden belediye ekipleri, Kovid-19 tedbirleri dikkate alınarak çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.

 

 

Türk bayrağı ve hediyeler dağıtan ekipler, çocukların güzel bir gün geçirmesi için çaba harcadı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Bağbaşı ve Kervansaray mahallelerindeki etkinliklere katılarak çocuklara bayrak ve hediye dağıttı.

 

 

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirten  Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, "Bu güzel ülkeyi bu Cumhuriyeti yaşatmak hepimizin elinde. Biz sizlere güzel bir ülke güzel bir şehir, güzel bir dünya bırakmak istiyorsak hep birlikte; çevreye duyarlı olacağız. Cumhuriyete saygılı , devlete saygılı, bayrağa saygılı bireyler yetiştirmeliyiz" dedi.

 

 

23 Nisan'daki yasak nedeniyle üzgün olduklarını belirten çocuklar iseBelediye Başkanına aldıkları hediyeler için teşekkür ettiler.