Sema Esen'in Ailesi İlk Kez Konuştu , ''Kızımızı Öldürdüler Cezalarını Çeksinler''

 

 

Kızlarının öldürüldüğünü belirten Baba Mehmet Esen , ''Kızımı yediler aç kurtlar.Cumhurbaşkanımıza , İçileri Bakanımıza sesleniyorum bu tür olayların yaşanmaması için kızımı öldürenler cezalarını çeksinler derken anne Hatun Esen ise , "Ciğerim yandı, ciğerimi yakanların da ciğeri yansın.Beni kurtarın ciğerimi yakanların ciğeri yansın. Ben, anneyim yanıyorum başka anneler yanmasın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Ceylan gözlümü kim yaktı ise onlarda yansın.Kızımın kafası momarmış" diye sözlerine devam eden anne Hatun Esen, "Kafasını mosmor bacaklarını simsiyah etmiş çocuğumun sağlam bir yerini koymamış her tarafı kırık, caninin dışarıda gezmesini istemiyorum. Ben yandım başka anneler yanmasın" ifadelerine yer verdi.

 

GENÇ KIZIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

 

 

Şiddet olayından yaklaşık 1,5 ay sonra hayata veda eden genç kız, ifadesinde, yaşadıklarını şöyle anlatmış: "17 Nisan günü 04.00 sıralarında Ümit U.'nun arkadaşı ve benim de tanıdığım E.Ö. eve geldi. Kapıyı çalıp, 'Ümit hakkında konuşmak istiyorum' dedi. Kapıyı araladığımda ikisi de kapıyı iterek, zorla içeri girdi. Evde arkadaşım M.A. da bulunuyordu. Ümit içeri girer girmez 'O…. seni öldüreceğim, sen bittin, seni yaşatmayacağım' diyerek, boğazımı sıktı ve yumruk atmaya başladı. Astım hastası olduğum için salonun ortasında bayılmışım. Yaklaşık 20 dakika kadar baygın kalmışım. Kendime geldiğimde Ümit U'nun beni bayılttıktan sonra yerde yatarken telefonuyla Instagram'dan canlı yayın yaptığını öğrendim. Beni tehdit eden ve hakaretler eden Ümit'ten şikayetçiyim. Koruyucu tedbirlerin alınmasını talep ediyorum."

 

Ümitcan Uygun ise Sema Esen'in ölümüne ilişkin verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi.Uygun ifadesinin ardından serbest bırakıldı.