Sevilen Tarih Öğretmeni Koronavirüse Yenik Düştü

Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi'nde görevli tarih öğretmeni Mustafa Göçmen geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle tedavi altına alınmıştı.Durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma alınan Göçmen Covid-19'a bağlı olarak yaşamını yitirdi.Sevilen öğretmenin acı haberi sonrası mesai arkadaşları ve öğrencileri yasa boğuldu.

 

 

Konu ile ilgili okulun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, '' Tarih Öğretmenimiz çok kıymetli Mustafa GÖÇMEN hocamız yoğun bakımda tedavi gördüğü Covid-19 sebebiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi yarın öğle namazından sonra Kırşehir'de defnedilecektir.Rabbim kendisine rahmet, sevgili eşine, çocuklarına ve yakınlarına sabır versin.'' denildi.

 

PROJESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

 

Tarih öğretmeni Mustafa Göçmen daha önce öğrencileri ile birlikte yazdığı roman ile gündeme gelmişti.Konusu belirlenmeden, 50 farklı yazar tarafından bir kitap yazma fikrini ortaya atan isim olan olan Göçmen, “Kitap yazma fikri, ben de yazarım diyen yazma aşıklarından yola çıkarak oluştu. Adını da, konusunu da önceden belirlemedik ve her şeyi yazara bıraktık. Projemize sadece bir isim bulmuştuk. “Bizim Romanımız” projesi. Yaklaşık bir yıllık çalışma sonunda, 5 öğretmen, 45 öğrenci, toplam 50 kişiden oluşan bir yazar kadrosunun imzasını taşıyan “50 İz” isimli polisiye bir roman ortaya çıktı” şeklinde konuşmuştu.