Kırşehir'de Irmak Kenarına Bırakılan Ethan Gönül Ailesini Buldu

1994 yılında doğar doğmaz Kırşehir'de Kılıçözü Irmağı kenarında bahçeli bir eve bırakılan 28 yaşındaki Ethan Gönül isimli genç, ailesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı.

Evlatlık verilen Ethan, bir süre Kırşehir'de kaldıktan sonra kendisini evlatlık alan ailesi ile birlikte önce Antalya'ya daha sonra ise İstanbul'a yerleşmişti.Ailesinin kendisine evlatlık olduğunu söylemesinin ardından gerçek ailesini aramak için televizyon programına katılan Ethan Gönül'ün ailesi bulundu.

Ethan Gönül'ün annesi ve babasını bulan Müge Anlı, her ikisinin de Kırşehirli olduğunu, 20'li yaşlarının başında olan iki gencin gönül birlikteliğinden Ethan'ın dünyaya geldiğini ve bu süre içerisinde babasının askerde olması nedeniyle annesinin Ethan'ı, Kılıçözü Irmağı kenarına bıraktığı anlattı.

Ethan Gönül'ün babası telefonla bağlanarak, herhangi bir DNA testine gerek olmadığını; Ethan'ın oğlu olduğunu ifade etti.Oğlunu çok aradığını belirten Baba, ancak evlatlık verilmesi nedeniyle oğlunun hangi aileye verilmediğinin kendisine bildirilmediğini belirti.

Annesi ise yuvasının yıkılmaması için oğlu ile görüşmeyeceğini bildirdi.

Ancak teyzesi ve  erkek kardeşi programa katılarak Ethan'a sahip çıktı.

Programda ayrıca Ethan'a annesi ve babasının resimleri gösterildi.Annesi ve babasının resimlerini gören genç, duygu dolu anlar yaşadı.