Trakörleri Haczedilen Çiftçi, Muhalefete Bela Okuyarak Oyunu Erdoğan'a Verdi

 

 

 

Çiftçilerin borçları 2018-2020 yıllarında katlanarak artarken, 2021 yılında da borçlarını ödemedikleri için çiftçilerin traktörleri, tarım arazileri ve ahırlarındaki hayvanları Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından haczedilmişti. O dönem kendilerine yapılan haksızlığı dile getirmek için birçok defa Ankara’ya gelmek zorunda kalan çiftçilerin mağduriyetleri uzun bir dönem görmezlikten gelinerek, traktörleri haczedilen çiftçiler sahipsiz bırakılmıştı.

O dönem yapılan haksızlığı dile getirmek için birçok defa Ankara’ya gelen çiftçilerin mağduriyetleri yok sayılmış, traktörleri haczedilen çiftçiler çözümsüz bırakılmıştı.

 

MUHALEFETE BELA OKUYUP ERDOĞAN'A OY VERDİ

Tarımdanhaber'in haberine göre çiftçilerin yaşadığı mağduriyetin sözcülüğünü yapan ve traktörleri haczedilen çiftçi Ömer Sarı, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde oy kullanırken çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ömer Sarı'nın yayınladığı görüntülerde muhalefet parti genel başkanlarına bela okuyarak Erdoğan'a oy vermesi dikkat çekti.