Asaf Kayaoğlu İçin Veda Yemeği

SİYASET 17.03.2023 - 23:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asaf Kayaoğlu İçin Veda Yemeği

İYİ Parti'den Milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa eden Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu için veda yemeği verildi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için istifalar devam ediyor.Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, görevinden istifa eden Kyaoğlu için veda yemeği düzenledi.Programa Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve eşi Fatma Ekicioğlu ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları ve eşleri katıldı.   ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, '' Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İYİ Parti'den Kırşehir milletvekili aday adayı olan Asaf Kayaoğlu'nun veda yemeğinde bir araya geldik.Asaf Kayaoğlu’na Kırşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum'' dedi ve kendisine plaket takdim etti.
İYİ Parti'den Milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa eden Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu için veda yemeği verildi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için istifalar devam ediyor.Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, görevinden istifa eden Kyaoğlu için veda yemeği düzenledi.Programa Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve eşi Fatma Ekicioğlu ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları ve eşleri katıldı.

 

ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, '' Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İYİ Parti'den Kırşehir milletvekili aday adayı olan Asaf Kayaoğlu'nun veda yemeğinde bir araya geldik.Asaf Kayaoğlu’na Kırşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum'' dedi ve kendisine plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.