Başkan Ekicioğlu, ''Kırşehir'e ve Bölgeye Hitap Edecek''

GÜNDEM 11.01.2023 - 19:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu, ''Kırşehir'e ve Bölgeye Hitap Edecek''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yapımı devam eden hal binasını yerinde inceleyerek bilgilendirmede bulundu.

Pazarcı esnafı ile yapılan istişareler neticesinde Kırşehir ve Bölgenin ihtiyaçlarına cevap vermesi adına Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapımına başlanan yeni hal binası inşaatı sürüyor.     Şantiye alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in bakanlık standartlarına uygun bir hal binası olmadığını ve bu yönde bir proje geliştirerek, uygulama safhasına geçtiklerini kaydetti.     Yeni hal binasının toptan gıda, meyve ve sebze ihtiyacını karşılacağını; Kırşehir ve ilçelerini de içine alacak şekilde bölgeye hitap eden bir merkez olacağını belirten Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü : Yanında Sosyal Tesisleri olan, kantarı olan, güvenliği olan, yaklaşık 30 tane iş yeri olan Hal Binamızı, yazın toptancı hal esnafımızın hizmetine sunacağız. Hal Binamızın hemen yanında 10.000 m2’lik bir alana Kamyon Garajı yapıyoruz; çünkü belirli standartlara sahip bir Kamyon Garajımız yoktu. İçinde Sosyal Tesisi, güvenliği olan bir Kamyon Garajını da hemen yanına inşa ediyoruz. Kamyon Garajı ve Hal Binasını da yaklaşık 6 ay içerisinde devreye girecek. Kırşehir’in önemli ihtiyaçlarından olan Hal Binası yoktu ve Pazar yerini hal binası kullanıyorlardı hafta içi sürekli. Giriş çıkışları kontrol dışındaydı, kimin Hal’e mal getirdiği kimin Hal’den mal çıkardığı kayıt altına alınmıyordu; bunun için de biz bunu kayıt altına alacak şekilde, Bakanlığın standartlarına uygun bir hal binasını 6 ay içinde faaliyete geçireceğiz.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yapımı devam eden hal binasını yerinde inceleyerek bilgilendirmede bulundu.

Pazarcı esnafı ile yapılan istişareler neticesinde Kırşehir ve Bölgenin ihtiyaçlarına cevap vermesi adına Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapımına başlanan yeni hal binası inşaatı sürüyor.

 

 

Şantiye alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in bakanlık standartlarına uygun bir hal binası olmadığını ve bu yönde bir proje geliştirerek, uygulama safhasına geçtiklerini kaydetti.

 

 

Yeni hal binasının toptan gıda, meyve ve sebze ihtiyacını karşılacağını; Kırşehir ve ilçelerini de içine alacak şekilde bölgeye hitap eden bir merkez olacağını belirten Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü :

Yanında Sosyal Tesisleri olan, kantarı olan, güvenliği olan, yaklaşık 30 tane iş yeri olan Hal Binamızı, yazın toptancı hal esnafımızın hizmetine sunacağız. Hal Binamızın hemen yanında 10.000 m2’lik bir alana Kamyon Garajı yapıyoruz; çünkü belirli standartlara sahip bir Kamyon Garajımız yoktu. İçinde Sosyal Tesisi, güvenliği olan bir Kamyon Garajını da hemen yanına inşa ediyoruz. Kamyon Garajı ve Hal Binasını da yaklaşık 6 ay içerisinde devreye girecek. Kırşehir’in önemli ihtiyaçlarından olan Hal Binası yoktu ve Pazar yerini hal binası kullanıyorlardı hafta içi sürekli. Giriş çıkışları kontrol dışındaydı, kimin Hal’e mal getirdiği kimin Hal’den mal çıkardığı kayıt altına alınmıyordu; bunun için de biz bunu kayıt altına alacak şekilde, Bakanlığın standartlarına uygun bir hal binasını 6 ay içinde faaliyete geçireceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.