Kırşehir Haber Türk
Kırşehir Haber Türk
Kırşehir · 22°C
Bizi Takip Edin
28 Ekim 2024 - 10:43 - Güncellenme: 28 Ekim 2024 - 10:27 G: 28 Ekim 2024 - 10:27

Başkan Selahattin Ekicioğlu'ndan Davet

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tüm vatandaşları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

0 Paylaşım
Başkan Selahattin Ekicioğlu'ndan Davet

Cumhuriyetimizin 101. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Kırşehir’de, Belediye tarafından bir dizi program gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim 2024 Salı günü saat 12:00’da Bağbaşı Mahallesi Kız Meslek Lisesi yanındaki alana Fidan Dikme etkinliği yapılacak.

18.00’da Cacabey Meydanı’nda başlayacak olan “Cumhuriyet Hepimizin, Hepimizin” sloganıyla ücretsiz Konser düzenlenecek. Saat 18.00’da sahne alacak olan Cemre Özdal’ın ardından saat 19.30’da Grup Yaşlı Amca konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak.

Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini anlamanın ve yaşatmanın önemine değinen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizin 101. Yılını tüm Kırşehirli hemşehrilerimizle birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz. Hemşehrilerimizin balkonlarını, pencerelerini, evlerinin bir köşesini kırmızı-beyaz bayrak ve Ulu Önderimizin Portreleriyle süslediklerini görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor.

Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi 29 Ekim 2024 Salı günü gerçekleştirecek olduğumuz programlara katılarak Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden hepimize kutlu olsun.” dedi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.30’da Valilik önünden Cacabey Meydanı’na Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

 

#selahattin ekicioğlu #cumhuriyet bayramı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!