Bekir Bozdağ'dan Mustafa Kendirli'ye Ders Niteliğinde Açıklama

GÜNDEM 20.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bekir Bozdağ'dan Mustafa Kendirli'ye Ders Niteliğinde Açıklama

Eski Adalet Bekir Bozdağ , Yozgat' yeni yapılacak stadyumun şehir merkezine yapılacağını açıklayarak nedenlerini tek tek sıraladı.Bozdağ'ın açıklaması , Kırşehir'e yapılacak yeni hastanenin şehir dışına yapılacağını açıklayan Kırşehir Milletvekili için ders niteliği taşıyor.

Şehir merkezi nüfusu Kırşehir'den daha az olan Yozgat'a şehir hastanesi inşa edilmişti.Faaliyete giren şehir hastanesinin ardından şimdi de yıktırılan stadyumun yerine yeni stadyum yapımına başlandı.AK Parti Yozgat Eski Milletvekili ve Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'a yapılacak yeni stadyum ile ilgili açıklamalarda bulundu.Eski stadyumun yıkımının tamamlandığını ve yeni stadyum yapımına başlandığını açıklayan Bozdağ  ,  ''Yeni Stadyumu şehrimizin merkezine eski stadyumun yerine yaptırıyoruz çünkü ; Yozgat’ı stadyumdan, stadyumu da Yozgat’tan yaklaşık 10-12 km uzaklaştırmamak, Hemşehrilerimizle ile stadyum arasına kilometrelerce mesafe koymamak, Stadyumu herkes için kolay erişebilir kılmak , şehrimizin insanını sporun içinde, sporu da şehrimiz içinde tutmak, Yozgat’ımızın ve hemşehrilerimizin daha fazla yararına olduğu için yeni stadyumu şehrimizin merkezine yaptırıyoruz. Yozgatspor taraftarları, sporseverler ve tüm hemşehrilerimizin ; ulaşım sorunu yaşamamaları , yürüyerek gelip gidebilmeleri, ulaşıma ücret ödememeleri , yolda vakit kaybetmemeleri , kolayca yararlanabilmeleri , kaza, sağlık ya da güvenlik riski yaşamamaları için yeni stadyumu şehir merkezine yaptırıyoruz. Stadyumun şehir dışına çıkarılması halşnde stadyumdan istifade zorlaşacak ve pekçok kşmse bugün kolaylıkla erişebildiği sportif imkanlardan mahrum kalabilecektir. Stadyumun şehir dışına çıkarılması stadyumun ve sporun Yozgat ekonomisine katkısını azaltacaktır.'' dedi.   KIRŞEHİR'E YAPILACAK YENİ HASTANE ŞEHİR DIŞINA ÇIKARILACAK   Yozgat'ta yapımına başlanan yeni stadyumun aksine Kırşehir'e yapılacağı açıklanan yeni hastane ise şehir merkezi dışında bulunan bir noktaya yapılacak ve mevcut hastane buraya taşınacak.Sağlığa göre toplumun daha az bir kısmını ilgilendiren spor ile ilgili bir yapının şehir merkezinde tutulmasını gerekçeleriyle açıklayan Bekir Bozdağ, Kırşehir'e yapılacak hastanenin şehir dışına taşınacağını açıklayan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye adeta ders verdi.   İŞTE YOZGAT'TA YAPIMINA BAŞLANAN YENİ STADYUM          
Eski Adalet Bekir Bozdağ , Yozgat' yeni yapılacak stadyumun şehir merkezine yapılacağını açıklayarak nedenlerini tek tek sıraladı.Bozdağ'ın açıklaması , Kırşehir'e yapılacak yeni hastanenin şehir dışına yapılacağını açıklayan Kırşehir Milletvekili için ders niteliği taşıyor.

Şehir merkezi nüfusu Kırşehir'den daha az olan Yozgat'a şehir hastanesi inşa edilmişti.Faaliyete giren şehir hastanesinin ardından şimdi de yıktırılan stadyumun yerine yeni stadyum yapımına başlandı.AK Parti Yozgat Eski Milletvekili ve Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'a yapılacak yeni stadyum ile ilgili açıklamalarda bulundu.Eski stadyumun yıkımının tamamlandığını ve yeni stadyum yapımına başlandığını açıklayan Bozdağ  , 

''Yeni Stadyumu şehrimizin merkezine eski stadyumun yerine yaptırıyoruz çünkü ;

  1. Yozgat’ı stadyumdan, stadyumu da Yozgat’tan yaklaşık 10-12 km uzaklaştırmamak, Hemşehrilerimizle ile stadyum arasına kilometrelerce mesafe koymamak, Stadyumu herkes için kolay erişebilir kılmak , şehrimizin insanını sporun içinde, sporu da şehrimiz içinde tutmak, Yozgat’ımızın ve hemşehrilerimizin daha fazla yararına olduğu için yeni stadyumu şehrimizin merkezine yaptırıyoruz.
  2. Yozgatspor taraftarları, sporseverler ve tüm hemşehrilerimizin ; ulaşım sorunu yaşamamaları , yürüyerek gelip gidebilmeleri, ulaşıma ücret ödememeleri , yolda vakit kaybetmemeleri , kolayca yararlanabilmeleri , kaza, sağlık ya da güvenlik riski yaşamamaları için yeni stadyumu şehir merkezine yaptırıyoruz.
  3. Stadyumun şehir dışına çıkarılması halşnde stadyumdan istifade zorlaşacak ve pekçok kşmse bugün kolaylıkla erişebildiği sportif imkanlardan mahrum kalabilecektir.
  4. Stadyumun şehir dışına çıkarılması stadyumun ve sporun Yozgat ekonomisine katkısını azaltacaktır.'' dedi.

 

KIRŞEHİR'E YAPILACAK YENİ HASTANE ŞEHİR DIŞINA ÇIKARILACAK

 

Yozgat'ta yapımına başlanan yeni stadyumun aksine Kırşehir'e yapılacağı açıklanan yeni hastane ise şehir merkezi dışında bulunan bir noktaya yapılacak ve mevcut hastane buraya taşınacak.Sağlığa göre toplumun daha az bir kısmını ilgilendiren spor ile ilgili bir yapının şehir merkezinde tutulmasını gerekçeleriyle açıklayan Bekir Bozdağ, Kırşehir'e yapılacak hastanenin şehir dışına taşınacağını açıklayan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye adeta ders verdi.

 

İŞTE YOZGAT'TA YAPIMINA BAŞLANAN YENİ STADYUM

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.