Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

EĞİTİM 18.10.2022 - 13:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan yardımcıları Nuri Araz ve Tuncay Polat ile birlikte 80. Yıl Anaokulu, Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmedi Gülşehri İlkokulu'nu ziyaret etti.

Kırşehir'de tüm kesimlere yönelik ziyaretlerini ve istişarelerini sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun bu kapsamdaki en önemli çalışmalarından birisini de okul ziyaretleri oluşturuyor.     Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılları içerisinde çok sayıda okulu ziyaret ederek okul yöneticileri,öğretmenleri ve öğrencilerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Ekicioğlu, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ziyaretini; Belediye Başkan yardımcıları Nuri Araz ve Tuncay Polat ile birlikte 80. Yıl Anaokulu, Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmedi Gülşehri İlkokulu'na gerçekleştirdi.     Ziyaretler çerçvesinde,  Atık Pil toplayan  öğrencilerle  buluşan Başkanımız Ekicioğlu; “Biz Kırşehir Belediyesi olarak, çevre bilincinin geliştirilmesi için doğal çevrenin korunmasının önemine inanıyoruz. Bu noktada farklı zamanlarda farkındalık yaratmak amacıyla da etkinlikler düzenliyor ve paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz.Sağlıklı bir çevrede yaşamımızı sürdürebilmek için öncelikle çevreye duyarlı bireylerin olması gerekir. Bu kapsamda, atıkların toplanması ise hepimiz için büyük önem arz ediyor.     Türkiye Atık Pil Derneği’nin düzenlediği kampanya kapsamında Atık Pil toplayan okullarımızdaki öğrencilerimiz güzel bir örnek sergilemişlerdir.Kırşehir’de Atık Pil toplayan okullarımızdan 80. Yıl Anaokulu 195 kg, Ahmedi Gülşehri İlkokulu 195 kg atık pil ve Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ise 111 kg atık pil toplayarak ilimizde örnek bir kampanya çalışma göstermişlerdir.     Kırşehir Belediyesi’nin Türkiye’de Geri Dönüşüm Kumbarası uygulamasını başlatan ilk Belediyelerden biri olarak Nisan ayında faaliyete geçirdiği Mobil Atık Getirme Merkezi ile farkındalık yaratmaya devem ettiğini de belirtmek isterim. Mobil Atık Getirme Merkezimizde kâğıt-karton, cam, elektrik-elektronik, metal, atık ilaç, plastik atıklarla birlikte atık piller de geri dönüşümünü sağlamak için toplanmaya devam ediyor.Atık Pil konusunda duyarlı davranarak farkındalık yaratılmasında katkı sunan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” dedi.      Başkanı Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti. Ekicioğlu, yeni eğitim öğretim yılında da okulların talepleri doğrultusunda katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.     Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Atık Pil toplamadaki katkıları nedeniyle okullara Atık Pil Toplama Kutusu ile futbol ve voleybol topları, Anaokulu öğrencilerimiz için puzzle, akrilik boya ve Türk bayraklı balonlar ile öğrencilerin okuması için kitap hediye etti.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan yardımcıları Nuri Araz ve Tuncay Polat ile birlikte 80. Yıl Anaokulu, Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmedi Gülşehri İlkokulu'nu ziyaret etti.

Kırşehir'de tüm kesimlere yönelik ziyaretlerini ve istişarelerini sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun bu kapsamdaki en önemli çalışmalarından birisini de okul ziyaretleri oluşturuyor.

 

 

Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılları içerisinde çok sayıda okulu ziyaret ederek okul yöneticileri,öğretmenleri ve öğrencilerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Ekicioğlu, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ziyaretini; Belediye Başkan yardımcıları Nuri Araz ve Tuncay Polat ile birlikte 80. Yıl Anaokulu, Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmedi Gülşehri İlkokulu'na gerçekleştirdi.

 

 

Ziyaretler çerçvesinde,  Atık Pil toplayan  öğrencilerle  buluşan Başkanımız Ekicioğlu; “Biz Kırşehir Belediyesi olarak, çevre bilincinin geliştirilmesi için doğal çevrenin korunmasının önemine inanıyoruz. Bu noktada farklı zamanlarda farkındalık yaratmak amacıyla da etkinlikler düzenliyor ve paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz.Sağlıklı bir çevrede yaşamımızı sürdürebilmek için öncelikle çevreye duyarlı bireylerin olması gerekir. Bu kapsamda, atıkların toplanması ise hepimiz için büyük önem arz ediyor.

 

 

Türkiye Atık Pil Derneği’nin düzenlediği kampanya kapsamında Atık Pil toplayan okullarımızdaki öğrencilerimiz güzel bir örnek sergilemişlerdir.Kırşehir’de Atık Pil toplayan okullarımızdan 80. Yıl Anaokulu 195 kg, Ahmedi Gülşehri İlkokulu 195 kg atık pil ve Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ise 111 kg atık pil toplayarak ilimizde örnek bir kampanya çalışma göstermişlerdir.

 

 

Kırşehir Belediyesi’nin Türkiye’de Geri Dönüşüm Kumbarası uygulamasını başlatan ilk Belediyelerden biri olarak Nisan ayında faaliyete geçirdiği Mobil Atık Getirme Merkezi ile farkındalık yaratmaya devem ettiğini de belirtmek isterim. Mobil Atık Getirme Merkezimizde kâğıt-karton, cam, elektrik-elektronik, metal, atık ilaç, plastik atıklarla birlikte atık piller de geri dönüşümünü sağlamak için toplanmaya devam ediyor.Atık Pil konusunda duyarlı davranarak farkındalık yaratılmasında katkı sunan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” dedi.

 

 

 Başkanı Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti. Ekicioğlu, yeni eğitim öğretim yılında da okulların talepleri doğrultusunda katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Atık Pil toplamadaki katkıları nedeniyle okullara Atık Pil Toplama Kutusu ile futbol ve voleybol topları, Anaokulu öğrencilerimiz için puzzle, akrilik boya ve Türk bayraklı balonlar ile öğrencilerin okuması için kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.