Berk Can Doğan'ın Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Paylaşımı Sosyal Medyanın Gündeminde

GÜNDEM 10.02.2023 - 14:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Berk Can Doğan'ın Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Paylaşımı Sosyal Medyanın Gündeminde

AK Parti Kırşehir İl Yönetim üyesi Berk Can Doğan, Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un resmini paylaşarak, "On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" diye yazdı.Berk Can Doğan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı bölgede büyük bir yıkım gerçekleştirdi.   Türkiye'nin her yanından belediyeler, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri toplayabildikleri her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun çaba sarfediyor.Bu kurumlardan birisi de Haluk Levent'in kurduğu Ahbap...Haluk Levent'e destek veren isimlerden birisi de Oğuzhan Uğur.   AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyesi Berk Can Doğan, twitter hesabından Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un fotoğrafını paylaşarak, ''On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" ifadelerini kullandı.     Doğan'ın bu paylaşımına büyük tepki verilirken bazı kullanıcılar da Doğan'a destek verdi.   BERK CAN DOĞAN KİMDİR? 19 Nisan 1998’te Kırşehir'de doğdu. Kırşehir Anadolu Lisesinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV bölümünü bitirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Norveç'in Oslo kentinde bulunan Norges İdrettshøgskole Üniversitesinde Erasmus eğitimi gördü. Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinin senaryo ekibinde bulundu. 2018’te AK Parti Gençlik Kolları Kırşehir İl Başkan Yardımcısı oldu. 2021'de 7. olağan kongre ile AK Parti Kırşehir ana kademe il yönetim kurul üyesi seçildi. 
AK Parti Kırşehir İl Yönetim üyesi Berk Can Doğan, Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un resmini paylaşarak, "On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" diye yazdı.Berk Can Doğan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı bölgede büyük bir yıkım gerçekleştirdi.

 

Türkiye'nin her yanından belediyeler, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri toplayabildikleri her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun çaba sarfediyor.Bu kurumlardan birisi de Haluk Levent'in kurduğu Ahbap...Haluk Levent'e destek veren isimlerden birisi de Oğuzhan Uğur.

 

AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyesi Berk Can Doğan, twitter hesabından Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un fotoğrafını paylaşarak, ''On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" ifadelerini kullandı.

 

 

Doğan'ın bu paylaşımına büyük tepki verilirken bazı kullanıcılar da Doğan'a destek verdi.

 

BERK CAN DOĞAN KİMDİR?

19 Nisan 1998’te Kırşehir'de doğdu. Kırşehir Anadolu Lisesinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV bölümünü bitirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Norveç'in Oslo kentinde bulunan Norges İdrettshøgskole Üniversitesinde Erasmus eğitimi gördü.

Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinin senaryo ekibinde bulundu.

2018’te AK Parti Gençlik Kolları Kırşehir İl Başkan Yardımcısı oldu.

2021'de 7. olağan kongre ile AK Parti Kırşehir ana kademe il yönetim kurul üyesi seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.