Bozkırın Sultanları Kırşehir'i Sevindirdi

SPOR 07.03.2022 - 12:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bozkırın Sultanları Kırşehir'i Sevindirdi

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımımı hafta sonu oynanan karşılaşmada lider Polatlı Belediyespor'u evinde taraftarının desteği ile yenmeyi başararak Kırşehir’i sevindirdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubu 15’inci haftasında Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde dolu tribünler önünde grubun lideri Polatlı Belediyespor’la karşılaştı.Karşılaşmayı  Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,Belediye Başkan Vekili Aysel Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, CHP İl Başkanı Baran Genç, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda spor sever izledi.       Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde müthiş bir taraftar desteğini de arkasına alarak oynanan karşılaşmada Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımımız, İsmail Doğan ve Mehmet Küntay Taşkın’ın yönettiği maça etkili bir oyunla devreyi 1 sayı farkla 15-14 galip tamamladı.     İlk yarıyı önde tamamlamanın vermiş olduğu moralle 2’nci yarıya da taraftarının desteğini arkasına alarak çıkan Bozkırın Sultanları, karşılaşmanın sonlarına doğru başa baş geçen skorun ardından sonlara doğru oyunda ağırlığını koyarak mücadeleden 1 sayı farkla 35-34 galip ayrılmayı başardı.     Kırşehir Belediyespor’un en skorer ismi attığı 9 golle Berivan Kuş oldu. Berivan’ı Saliha Hatun Şahin 8, Kübra Tümer ise 7 golle takip etti. Kırşehir ekibinin Polatlı karşısındaki diğer golleri ise 5 golle Berfin Şen, 3’er golle Gizem Yapıcı, Esra Gözüm kaydetti.Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Polatlı Belediyespor galibiyetinin ardından üst üste 3’üncü toplamda da 10’uncu galibiyetini alarak puanını 20 yapıp 3’üncü sıradaki yerini koruyup en yakın rakibine 4 puan fark atarken, zirveyle de aradaki puan farkını 5’e düşürdü.Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol TakımıTHF 1’inci Lig B Grubunda 16’ncı haftasında deplasmanda ligde hiçbir hedefi kalmayan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.      Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, maç sonrasında yayınladığı mesajında “Belediye Başkan Vekilimiz Aysel Uzun ve Kadın Meclis Üyelerimiz ile birlikte Milletvekilimiz Metin İlhan ve Chp İl Başkanımız Baran Genç'in de izlediği karşılaşmada kadın hentbol takımımızdan 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü Hediyesi. Başarıda emeği bulunan tüm oyuncularımızı, teknik ekibi ve yönetimi kutluyorum.” İfadelerini kullandı.  
Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımımı hafta sonu oynanan karşılaşmada lider Polatlı Belediyespor'u evinde taraftarının desteği ile yenmeyi başararak Kırşehir’i sevindirdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubu 15’inci haftasında Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde dolu tribünler önünde grubun lideri Polatlı Belediyespor’la karşılaştı.Karşılaşmayı  Kırşehir Milletvekili Metin İlhan,Belediye Başkan Vekili Aysel Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, CHP İl Başkanı Baran Genç, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda spor sever izledi.

 

 

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde müthiş bir taraftar desteğini de arkasına alarak oynanan karşılaşmada Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımımız, İsmail Doğan ve Mehmet Küntay Taşkın’ın yönettiği maça etkili bir oyunla devreyi 1 sayı farkla 15-14 galip tamamladı.

 

 

İlk yarıyı önde tamamlamanın vermiş olduğu moralle 2’nci yarıya da taraftarının desteğini arkasına alarak çıkan Bozkırın Sultanları, karşılaşmanın sonlarına doğru başa baş geçen skorun ardından sonlara doğru oyunda ağırlığını koyarak mücadeleden 1 sayı farkla 35-34 galip ayrılmayı başardı.

 

 

Kırşehir Belediyespor’un en skorer ismi attığı 9 golle Berivan Kuş oldu. Berivan’ı Saliha Hatun Şahin 8, Kübra Tümer ise 7 golle takip etti. Kırşehir ekibinin Polatlı karşısındaki diğer golleri ise 5 golle Berfin Şen, 3’er golle Gizem Yapıcı, Esra Gözüm kaydetti.Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Polatlı Belediyespor galibiyetinin ardından üst üste 3’üncü toplamda da 10’uncu galibiyetini alarak puanını 20 yapıp 3’üncü sıradaki yerini koruyup en yakın rakibine 4 puan fark atarken, zirveyle de aradaki puan farkını 5’e düşürdü.Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol TakımıTHF 1’inci Lig B Grubunda 16’ncı haftasında deplasmanda ligde hiçbir hedefi kalmayan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, maç sonrasında yayınladığı mesajında “Belediye Başkan Vekilimiz Aysel Uzun ve Kadın Meclis Üyelerimiz ile birlikte Milletvekilimiz Metin İlhan ve Chp İl Başkanımız Baran Genç'in de izlediği karşılaşmada kadın hentbol takımımızdan 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü Hediyesi. Başarıda emeği bulunan tüm oyuncularımızı, teknik ekibi ve yönetimi kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.