Bütün Köy Kayıp Mustafa Karaca'yı Arıyor

ASAYİŞ 21.04.2022 - 13:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bütün Köy Kayıp Mustafa Karaca'yı Arıyor

Kırşehir'de çiftçilikle uğraşan Mustafa Karaca dün akşam saatlerinden bu yana kayıp.

Mucur'a bağlı Kılıçlı Köyü'nde ikamet etmekte olan Mustafa Karaca iftardan sonra 08:00 sularında biraz gezmek ve hava almak için ikamet ettiği evden çıktı.Bir süre sonra kardeşi Mustafa Karaca'ya ulaşmaya çalıştı ancak bir türlü haber alınamadı.Durum Köy Muhtarı Osman Tufan'a bildirildi ve köylüler Mustafa Karaca'yı aramaya başladı.Ancak Mustafa Karaca'ya bir türlü ulaşılamadı.   JANDARMA EĞİİTİMLİ KÖPEKLERLE SAHAYI TARIYOR Köy muhtarı Osman Tufan, Jandarmayı arayarak kayıp ihbarında bulundu.Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise eğitimli köpeklerle her yerde kayıp Mustafa Karaca'yı arıyor.      
Kırşehir'de çiftçilikle uğraşan Mustafa Karaca dün akşam saatlerinden bu yana kayıp.

Mucur'a bağlı Kılıçlı Köyü'nde ikamet etmekte olan Mustafa Karaca iftardan sonra 08:00 sularında biraz gezmek ve hava almak için ikamet ettiği evden çıktı.Bir süre sonra kardeşi Mustafa Karaca'ya ulaşmaya çalıştı ancak bir türlü haber alınamadı.Durum Köy Muhtarı Osman Tufan'a bildirildi ve köylüler Mustafa Karaca'yı aramaya başladı.Ancak Mustafa Karaca'ya bir türlü ulaşılamadı.

 

JANDARMA EĞİİTİMLİ KÖPEKLERLE SAHAYI TARIYOR

Köy muhtarı Osman Tufan, Jandarmayı arayarak kayıp ihbarında bulundu.Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise eğitimli köpeklerle her yerde kayıp Mustafa Karaca'yı arıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.