Büyük Risk Altındaki Kırşehir'de İmza Kampanyası
Kervansaray Dağlarındaki altın madenlerine karşı Cacabey Meydanı'nda imza kampanyası düzenleniyor.
Kırşehir'i besleyen su kaynaklarının bulunduğu Kervansaray Dağlarında başlatılan altın madenleri kent ve çevre köyler için büyük tehlike ve risk arz ediyor.Daha önce Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan ; Kırşehir Belediyesi, Mucur Belediyesi, Boztepe Belediyesi ve Özbağ Belediyesi'nin de içinde bulunduğu çok sayıda STK ve meslek odası ile birlikte oluşturulan komisyon tarafından alınan kararlar tek tek uygulamaya konuluyor.Bu kapsamda Cacabey Meydanı'nda imza kampanyası düzenleniyor.
Valilik tarafından gerekli izinlerin verilmesinin ardından başlatılan imza kampanyasına Kırşehirlilerden yoğun katılım gösteriliyor.1 hafta boyunca sürecek imza kampanyasında Kırşehir'in içme sularının tehlike altında olduğu vurgulanarak vatandaşlardan destek isteniyor.
Kampanya kapsamında toplanan imzalar daha sonra ilgili kurumlara gönderilerek altın madeni faaliyetlerine yönelik yaptırım uygulanması planlanıyor.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de 70'ler, 80'ler ve 90'ları yaşatan şoför
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
İstanbul'dan Kırşehir'e uzanan posta güvercini yarışı



