Çaldıkları Traktörü Satmak İsterken Yakayı Ele Verdiler

ASAYİŞ 14.05.2021 - 14:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çaldıkları Traktörü Satmak İsterken Yakayı Ele Verdiler

Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak istedikleri sırada suçüstü yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre , Kırşehir'de bulunan  F.S, Bahçelievler Mahallesi'nde 66 NG 268 plakalı traktörünün çalındığını, hemen yanında bulunan kardeşi M.S'ye ait otomobilin ise tekerleklerinin delici aletlerle parçalandığını belirterek polise ihbarda bulundu.     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince olay yerinde ve güvenlik kamera kayıtlarında yapılan incelemede, 2 zanlının traktörü gece saatlerinde çaldıkları, peşlerinden gelinmemesi için de otomobilin tekerleklerini parçaladıkları belirlendi. Polis, kamera kayıtlarından traktörün bir kamyona yüklenerek Adana'ya götürüldüğünü tespit etti.Kırşehir ve Adana Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla 2 şüpheli, Adana'da traktörü satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.     Gözaltına alınan ve Kırşehir'e getirilen zanlılardan A.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, R.T adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Traktör ise sahibi F.S'ye teslim edildi.Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak istedikleri sırada suçüstü yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre , Kırşehir'de bulunan  F.S, Bahçelievler Mahallesi'nde 66 NG 268 plakalı traktörünün çalındığını, hemen yanında bulunan kardeşi M.S'ye ait otomobilin ise tekerleklerinin delici aletlerle parçalandığını belirterek polise ihbarda bulundu.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince olay yerinde ve güvenlik kamera kayıtlarında yapılan incelemede, 2 zanlının traktörü gece saatlerinde çaldıkları, peşlerinden gelinmemesi için de otomobilin tekerleklerini parçaladıkları belirlendi.

Polis, kamera kayıtlarından traktörün bir kamyona yüklenerek Adana'ya götürüldüğünü tespit etti.Kırşehir ve Adana Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla 2 şüpheli, Adana'da traktörü satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

 

 

Gözaltına alınan ve Kırşehir'e getirilen zanlılardan A.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, R.T adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Traktör ise sahibi F.S'ye teslim edildi.Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.