CHP Kırşehir Teşkilatından O Köylere Ziyaret

SİYASET 20.11.2022 - 22:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir Teşkilatından O Köylere Ziyaret

Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan ve İl Başkanı Baran Genç, belediyelikten düşürülen Kaman'a bağlı köyleri ziyaret ettiler ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve İl Başkanı Baran Genç, Kaman İlçe Başkanı Zeynel Kankal ile birlikte Kaman'a bağlı Savcılı Büyükoba, Yelek ve Ömer Hacılı Köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.Belde belediyeliğinden düşürülen köylere gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;    - Beldelerimiz maalesef eski dinamizminden uzak ıssız, sessiz ve terk edilmiş yerlere dönüşmüş durumda!  - 2022 yılına gelmişken en az ödeneklerin ayrıldığı Köylerimizde yol, içme suyu, iletişim ve tarımsal üretime yönelik sorunlar ne yazık ki yaşanmaya devam etmektedir! - AKP mağduriyetleri sadece söylem düzeyinde kabul etmekte ancak 20 yıldır elinde tüm imkanlar olmasına rağmen sorunlar köylümüzün karşısında her geçen gün artmaktadır! - Belde Belediyelerinin ve köylerimizin ellerinden imkanları AKP'ce alındı!   - Köylümüz müsterih olsun, Halkın İktidarında bu sorunların tamamını çözeceğiz, Sözümüz Söz!!  
Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan ve İl Başkanı Baran Genç, belediyelikten düşürülen Kaman'a bağlı köyleri ziyaret ettiler ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve İl Başkanı Baran Genç, Kaman İlçe Başkanı Zeynel Kankal ile birlikte Kaman'a bağlı Savcılı Büyükoba, Yelek ve Ömer Hacılı Köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.Belde belediyeliğinden düşürülen köylere gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; 

 

- Beldelerimiz maalesef eski dinamizminden uzak ıssız, sessiz ve terk edilmiş yerlere dönüşmüş durumda!

 - 2022 yılına gelmişken en az ödeneklerin ayrıldığı Köylerimizde yol, içme suyu, iletişim ve tarımsal üretime yönelik sorunlar ne yazık ki yaşanmaya devam etmektedir!

- AKP mağduriyetleri sadece söylem düzeyinde kabul etmekte ancak 20 yıldır elinde tüm imkanlar olmasına rağmen sorunlar köylümüzün karşısında her geçen gün artmaktadır!

- Belde Belediyelerinin ve köylerimizin ellerinden imkanları AKP'ce alındı!

 


- Köylümüz müsterih olsun, Halkın İktidarında bu sorunların tamamını çözeceğiz, Sözümüz Söz!!
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.