Çiçekdağı ve Akçakent'in Kırşehir Bağlantı Yolu Kapalı

YAŞAM 07.02.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı ve Akçakent'in Kırşehir Bağlantı Yolu Kapalı

Kırşehir'e yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakent ve Çiçekdağı'na ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , Çiçekdağı ve Akçakent'i Kırşehir'e bağlayan karayolun yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatıldığı bildirildi.   Kırşehir'i Çiçekdağı ve Akçakent'e bağlayan karayolunun dünden beri kapalı olduğu ve henüz çalışma yapılmadığı belirtiliyor.   Öte yandan Kırşehir'de birçok köy ile ulaşım sağlanamadığı da belirtiliyor.   Bu İlçelerde ve Köylerde yaşayan vatandaşlar ise yolların Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri tarafından bir an önce açılması için bekliyor.        
Kırşehir'e yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakent ve Çiçekdağı'na ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , Çiçekdağı ve Akçakent'i Kırşehir'e bağlayan karayolun yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatıldığı bildirildi.

 

Kırşehir'i Çiçekdağı ve Akçakent'e bağlayan karayolunun dünden beri kapalı olduğu ve henüz çalışma yapılmadığı belirtiliyor.

 

Öte yandan Kırşehir'de birçok köy ile ulaşım sağlanamadığı da belirtiliyor.

 

Bu İlçelerde ve Köylerde yaşayan vatandaşlar ise yolların Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri tarafından bir an önce açılması için bekliyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.