Çiçekdağı ve Yerköy Belediyeleri Dünür Hısım Oldu

YAŞAM 06.09.2021 - 20:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı ve Yerköy Belediyeleri Dünür Hısım Oldu

Mahalle ve sokaklarla birbirinden ayrılan Çiçekdağı ve Yerköy Belediyeleri hısım-dünür olarak bu birlikteliklerini pekiştirdiler.

Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesi ile Yozgat'ın Yerköy İlçeleri birbirinden ayrısı, gayrısı olmayan iki yerleşim yeri adeta.İki ilçenin şehir merkezi sınırlarını mahalle aralarındaki sokaklar belirliyor.Öyle ki yolun bir kısmı Çiçekdağı diğer kısmı ise Yerköy sınırları içerisinde bulunuyor.Bu nedenle iki ilçe arasında kız alıp vermeler de çok yaygın.Ancak bu kez kız ve erkek tarafları önceklerden daha farklı.     Yerköy Belediyesi'nde görev yapan Nuriye Kirlioğlu ile Çiçekdağı Belediyesi'nde görevli Mustafa Yıldırım yuva kurmaya karar verince iki belediye başkanı da kız ve oğlan tarafı olmak zorunda kaldı.Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu oğlan tarafı olarak ,  kız tarafı olan Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'dan kız istedi.     Gerçekleşen kız isteme merasimi sonrasında genç çiftin söz yüzüklerini Başkan Yılmaz ve Hakanoğlu birlikte taktı.
Mahalle ve sokaklarla birbirinden ayrılan Çiçekdağı ve Yerköy Belediyeleri hısım-dünür olarak bu birlikteliklerini pekiştirdiler.

Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesi ile Yozgat'ın Yerköy İlçeleri birbirinden ayrısı, gayrısı olmayan iki yerleşim yeri adeta.İki ilçenin şehir merkezi sınırlarını mahalle aralarındaki sokaklar belirliyor.Öyle ki yolun bir kısmı Çiçekdağı diğer kısmı ise Yerköy sınırları içerisinde bulunuyor.Bu nedenle iki ilçe arasında kız alıp vermeler de çok yaygın.Ancak bu kez kız ve erkek tarafları önceklerden daha farklı.

 

 

Yerköy Belediyesi'nde görev yapan Nuriye Kirlioğlu ile Çiçekdağı Belediyesi'nde görevli Mustafa Yıldırım yuva kurmaya karar verince iki belediye başkanı da kız ve oğlan tarafı olmak zorunda kaldı.Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu oğlan tarafı olarak ,  kız tarafı olan Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'dan kız istedi.

 

 

Gerçekleşen kız isteme merasimi sonrasında genç çiftin söz yüzüklerini Başkan Yılmaz ve Hakanoğlu birlikte taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.