Çiçekdağı'da Feci Kaza ; 2 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 18:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı'da Feci Kaza ; 2 Yaralı

Çiçekdağ'da Jandarma aracı ile yük dolu kamyonu çarpışması sonucu 2 asker yaralandı. Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli er Mesut Şahin idaresindeki 40 JAA 053 plakalı jandarma trafik aracı, Yerköy-Çiçekdağı karayolu Yeni Mahalle mevkisinde, kavşaktan dönmeye çalışan Ali Aydın yönetimindeki 40 NC 487 kum yüklü kamyonla çarpıştı.Kazada şoför er Mesut Şahin  ve araçta bulunan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Vuran ise yaralı olarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı askerler burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Çiçekdağ'da Jandarma aracı ile yük dolu kamyonu çarpışması sonucu 2 asker yaralandı.

Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli er Mesut Şahin idaresindeki 40 JAA 053 plakalı jandarma trafik aracı, Yerköy-Çiçekdağı karayolu Yeni Mahalle mevkisinde, kavşaktan dönmeye çalışan Ali Aydın yönetimindeki 40 NC 487 kum yüklü kamyonla çarpıştı.Kazada şoför er Mesut Şahin  ve araçta bulunan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Vuran ise yaralı olarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı askerler burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.