Çiçekdağı'daki Yangında Zarar Büyük

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 13:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı'daki Yangında Zarar Büyük

Dün gece Çiçekdağı'da bir tekstil fabrikasında çıkan yangında can kaybı yaşanmazken , depoda bulunan tekstil ürünleri kullanılamaz hale geldi. ALınan bilgiye göre Yeni mahalle'de üretimini sürdüren Fusa Tekstil'e ait fabrikanın deposunda belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çalışanların haber vermesi üzerine Çiçekdağı ve Köseli belediyeleri ile Yozgat'ın Yerköy Belediyesinden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.3 saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 3 fabrika çalışanı, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yangın nedeniyle fabrikanın deposundaki tekstil ürünleri kullanılamaz hale geldi.  
Dün gece Çiçekdağı'da bir tekstil fabrikasında çıkan yangında can kaybı yaşanmazken , depoda bulunan tekstil ürünleri kullanılamaz hale geldi.

ALınan bilgiye göre Yeni mahalle'de üretimini sürdüren Fusa Tekstil'e ait fabrikanın deposunda belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çalışanların haber vermesi üzerine Çiçekdağı ve Köseli belediyeleri ile Yozgat'ın Yerköy Belediyesinden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.3 saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 3 fabrika çalışanı, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yangın nedeniyle fabrikanın deposundaki tekstil ürünleri kullanılamaz hale geldi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.