Çocukların Park Özlemi Sosyal Medya İle Son Buldu

ÇOCUK 07.04.2023 - 10:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çocukların Park Özlemi Sosyal Medya İle Son Buldu

Kırşehir'in Akçakent İlçesi'nde köy muhtarının park talebini Akçakent İYİ Parti İlçe Başkanı Umut Türkay yerine getirdi.

Akçakent ilçesine bağlı Yaylaözü Köyü muhtarı İsmail Ünal 7 Mart 2023 tarihinde sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda ; "Köyümüzde bulunan çocuk parkı atıl vaziyette olup 4 senedir parkın yenilenmesi için her fırsatta dile getirdik sonuç alamadık. Belki buradan bir sonuç çıkar çocuk parkını tamir bakım veya yenilemek için yardım sever veya sponsor aranıyor." diyen Muhtar İsmail Ünal, bugün yaptığı paylaşım ile atıl durumdaki parkın bakım onarım çalışmalarının İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay tarafından karşılandığını belirterek, Başkan Umut Türkay'a tesekkür etti.     Konuyla ilgili Açıklamada bulunan İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay ise ''İlçemize bağlı Yaylaözü köyünde önceki dönemlerde yapılan bir çocuk parkı atıl ve bakımsız durumdaydı. Köy Muhtarımız İsmail Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile söz konusu parkın tamir ve bakımı için yardım çağrısında bulundu.Bu çağrıya kayıtsız kalamazdık. 7 Martta Muhtarımızın sosyal medya hesabından yaptığı bu çağrı sonrasında Asaf Kayaoğlu ağabeyim ile iletişim kurdum ve kısa zamanda parkın eksikleri Altun Park'ın sahibi Mustafa Altun ağabeyim tarafından tespit edildi ve bugün parkımızın bakım onarım çalışmaları  tamamlanarak çocukların sevincine vesile olduk'' dedi.
Kırşehir'in Akçakent İlçesi'nde köy muhtarının park talebini Akçakent İYİ Parti İlçe Başkanı Umut Türkay yerine getirdi.

Akçakent ilçesine bağlı Yaylaözü Köyü muhtarı İsmail Ünal 7 Mart 2023 tarihinde sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda ; "Köyümüzde bulunan çocuk parkı atıl vaziyette olup 4 senedir parkın yenilenmesi için her fırsatta dile getirdik sonuç alamadık. Belki buradan bir sonuç çıkar çocuk parkını tamir bakım veya yenilemek için yardım sever veya sponsor aranıyor." diyen Muhtar İsmail Ünal, bugün yaptığı paylaşım ile atıl durumdaki parkın bakım onarım çalışmalarının İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay tarafından karşılandığını belirterek, Başkan Umut Türkay'a tesekkür etti.

 

 

Konuyla ilgili Açıklamada bulunan İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay ise ''İlçemize bağlı Yaylaözü köyünde önceki dönemlerde yapılan bir çocuk parkı atıl ve bakımsız durumdaydı. Köy Muhtarımız İsmail Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile söz konusu parkın tamir ve bakımı için yardım çağrısında bulundu.Bu çağrıya kayıtsız kalamazdık. 7 Martta Muhtarımızın sosyal medya hesabından yaptığı bu çağrı sonrasında Asaf Kayaoğlu ağabeyim ile iletişim kurdum ve kısa zamanda parkın eksikleri Altun Park'ın sahibi Mustafa Altun ağabeyim tarafından tespit edildi ve bugün parkımızın bakım onarım çalışmaları  tamamlanarak çocukların sevincine vesile olduk'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.