Çok Az Su Bile Onları Çekmeye Yetti

YAŞAM 17.03.2023 - 19:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çok Az Su Bile Onları Çekmeye Yetti

Son yağışlarla birlikte az da olsa su biriken Seyfe Gölü, göçmen kuşların akınına uğradı.

Bilinçsiz su kullanımı ve tarımsal sulama nedeniyle kuruyan Seyfe Gölü, son yağışların ardından canlandı. Gölde az da olsa su birikmesi ile birlikte göçmen kuşlar Seyfe Gölü'ne akın etti.     Seyfe Gölü'nde konaklayan Flamingo, telli turna ve sunalar suyun tadını çıkardılar.     Ortaya çıkan tablo, Seyfe için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini ve gölün tekrar eski haline hemen kavuşabileceği gerçeğini gözler önüne serdi.     Mucur şehir merkezinin içme suyu temininin başka kaynaklardan sağlanması ve bilinçsiz tarımsal sulamaya son verilmesi halinde Seyfe Gölü tekrar eski haline kavuşmuş olacak. Seyfe Gölü  
Son yağışlarla birlikte az da olsa su biriken Seyfe Gölü, göçmen kuşların akınına uğradı.

Bilinçsiz su kullanımı ve tarımsal sulama nedeniyle kuruyan Seyfe Gölü, son yağışların ardından canlandı.

Gölde az da olsa su birikmesi ile birlikte göçmen kuşlar Seyfe Gölü'ne akın etti.

 

 

Seyfe Gölü'nde konaklayan Flamingo, telli turna ve sunalar suyun tadını çıkardılar.

 

 

Ortaya çıkan tablo, Seyfe için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini ve gölün tekrar eski haline hemen kavuşabileceği gerçeğini gözler önüne serdi.

 

 

Mucur şehir merkezinin içme suyu temininin başka kaynaklardan sağlanması ve bilinçsiz tarımsal sulamaya son verilmesi halinde Seyfe Gölü tekrar eski haline kavuşmuş olacak.

Seyfe Gölü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.