Dün Gündeme Getirmiştik : Acı Olay

GÜNDEM 27.12.2022 - 22:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dün Gündeme Getirmiştik : Acı Olay

Çiçekdağı'ndaki tarihi Kızılcaali Köprüsü hafriyatla trafiğe kapatıldığı için Yerköy'den geçen tren hattı güzergahını kullanmak isteyen araca, tren çarptı.Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü yoğun bakıma alındı.

Çiçekdağı ve Akçakent'e bağlı 20'nin üzerinde köyün Ankara Karayoluna bağlantısı olan Delice Irmağı üzerindeki tarihi Kızılcaali Köprüsü, çöktüğü gerekçesiyle hafriyatlarla kapatılmıştı.Köprünün hemen yanında bulunan ve bir taş ocağı tarafından köylülerle birlikte inşa edilen köprü ise güvenlik gerekçesiyle yıktırılmıştı.Bu durum karşısında Çiçekdağı'nda faaliyet yürüten bir taş ocağı firması ile köylüler, 70 kilometrelik Çiçekdağı hattını kullanmak zorunda bırakılmışlardı.Ancak yolunu uzatmak istemediği için yasak olan tren hattı güzergahını kullanmak isteyen 30 yaşındaki Furkan Akgül'ün kullandığı otomobile tren çarptı.     YOĞUN BAKIMA ALINDI Alınan bilgiye göre, Özdemireller Taş Ocağı'nda şef olarak görev yapan 30 yaşındaki Furkan Akgül'ün kullandığı minibüs, Kızılcaali Köprüsü kapalı olduğu için yasak olan tren hattı güzergahını kullanmak istedi.Ancak Furkan Akgül'ün kullandığı minibüse tren çarptı.Çarpma sonucu Furkan Akgül ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.Bölgedeki vatandaşlar, yeni bir köprü yapılmadığı takdirde bu tür kazaların sıkça yaşanacağını belirterek yetkililerin duruma bir an önce el atması gerektiğini bildirdiler.   İŞTE KAPATILAN KIZILCAALİ KÖPRÜSÜ              
Çiçekdağı'ndaki tarihi Kızılcaali Köprüsü hafriyatla trafiğe kapatıldığı için Yerköy'den geçen tren hattı güzergahını kullanmak isteyen araca, tren çarptı.Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü yoğun bakıma alındı.

Çiçekdağı ve Akçakent'e bağlı 20'nin üzerinde köyün Ankara Karayoluna bağlantısı olan Delice Irmağı üzerindeki tarihi Kızılcaali Köprüsü, çöktüğü gerekçesiyle hafriyatlarla kapatılmıştı.Köprünün hemen yanında bulunan ve bir taş ocağı tarafından köylülerle birlikte inşa edilen köprü ise güvenlik gerekçesiyle yıktırılmıştı.Bu durum karşısında Çiçekdağı'nda faaliyet yürüten bir taş ocağı firması ile köylüler, 70 kilometrelik Çiçekdağı hattını kullanmak zorunda bırakılmışlardı.Ancak yolunu uzatmak istemediği için yasak olan tren hattı güzergahını kullanmak isteyen 30 yaşındaki Furkan Akgül'ün kullandığı otomobile tren çarptı.

 

 

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Özdemireller Taş Ocağı'nda şef olarak görev yapan 30 yaşındaki Furkan Akgül'ün kullandığı minibüs, Kızılcaali Köprüsü kapalı olduğu için yasak olan tren hattı güzergahını kullanmak istedi.Ancak Furkan Akgül'ün kullandığı minibüse tren çarptı.Çarpma sonucu Furkan Akgül ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.Bölgedeki vatandaşlar, yeni bir köprü yapılmadığı takdirde bu tür kazaların sıkça yaşanacağını belirterek yetkililerin duruma bir an önce el atması gerektiğini bildirdiler.

 

İŞTE KAPATILAN KIZILCAALİ KÖPRÜSÜ

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.