Ekicioğlu, '' Okuyan Nesil Ülkeyi Aydınlık Yarınlara Kavuşturacak''

GÜNDEM 16.03.2023 - 03:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu, '' Okuyan Nesil Ülkeyi Aydınlık Yarınlara Kavuşturacak''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulundaki Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde kütüphaneci olarak çalışan Kırşehirli Elif Cansu Boz, yetişmesinde emeği olan ve geçen yıl vefat eden anneannesinin hatırasını yaşatmak için "Bir Bozkır Anneannesinin Hatırasına Meryem Bahadır Kütüphanesi" projesini hazırlayarak Kırşehir'de iki okula kitap desteğinde bulundu.     Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışına katılan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Çocuklarımız okuyarak öğrenecek; bilimin ışığında okuyarak bizi karanlıklardan kurtaracak ve okuyarak gelecek güzel günlerimizi kuracaklar.” dedi.     Tarih ve kültür şehri Kırşehir’in hem okuma oranları anlamında hem de eğitim-öğretimdeki ve sınavlardaki başarısı anlamında her zaman adından söz ettiren bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Ekicioğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi okuyan, sorgulayan, eleştiren ve icat çıkaran bir neslin ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacağına işaret etti.      Öğrencilerin sadece ders kitaplarına bağlı kalmayıp, farklı konularda da kitap okumalarının onların ufkunun genişlemesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin hayırlı olması dileklerinde bulundu.    
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulundaki Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde kütüphaneci olarak çalışan Kırşehirli Elif Cansu Boz, yetişmesinde emeği olan ve geçen yıl vefat eden anneannesinin hatırasını yaşatmak için "Bir Bozkır Anneannesinin Hatırasına Meryem Bahadır Kütüphanesi" projesini hazırlayarak Kırşehir'de iki okula kitap desteğinde bulundu.

 

 

Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin açılışına katılan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Çocuklarımız okuyarak öğrenecek; bilimin ışığında okuyarak bizi karanlıklardan kurtaracak ve okuyarak gelecek güzel günlerimizi kuracaklar.” dedi.

 

 

Tarih ve kültür şehri Kırşehir’in hem okuma oranları anlamında hem de eğitim-öğretimdeki ve sınavlardaki başarısı anlamında her zaman adından söz ettiren bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Ekicioğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi okuyan, sorgulayan, eleştiren ve icat çıkaran bir neslin ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacağına işaret etti.

 

 

 Öğrencilerin sadece ders kitaplarına bağlı kalmayıp, farklı konularda da kitap okumalarının onların ufkunun genişlemesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Ekicioğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Meryem Bahadır Kütüphanesi'nin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.