Ekicioğlu'nun Ardından Bir Çağrı da Oğuz Altın'dan

GÜNDEM 23.12.2022 - 20:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu'nun Ardından Bir Çağrı da Oğuz Altın'dan

Geçtiğimiz günlerde, üniversite öğrencilerine ikametgahlarını Kırşehir'e almaları için çağrıda bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ardından bir çağrıda Oğuz Altın'dan geldi.Altın, 26-31 Aralık tarihleri arasında ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine Armas Otel'de 1 gün süreyle havuz ve SPA'nın ücretsiz olacağını bildirdi.

Kırşehir Belediyesi, daha önce aldığı meclis kararıyla; Kırşehir'e dışarıdan gelerek öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgahlarını Kırşehir'e almaları durumunda toplu ulaşım araçlarında kullanılmak üzere 400 biniş hakkı vermişti.Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selahatti Ekicioğlu, üniversite öğrencilerinin Kırşehir'in temsil hakkında söz sahibi olabilmeleri için ikametgahlarını Kırşehir'e aldırmaları çağrısında bulunmuştu.Ekicioğlu'nun bu çağrısına bir destek de Oğuz Altın'dan geldi.   İKAMETGAHINI ALDIRAN ÖĞRENCİLERE ARMAS'TA ÜCRETSİZ HAVUZ VE SPA  Halen TBMM’de iki milletvekili ile temsil edilen Kırşehir’in gelecek yıl yapılacak genel seçimlerde üç milletvekili ile temsil edilmesi için en az 3 bin kişiye ihtiyaç olduğunu belirten Oğuz Altın, “Kırşehir’de yaşayan, eğitim gören öğrencilerin kayıtlarını ilimize almaları halinde gelecek yıl yapılacak seçimlerde üç milletvekili ile daha güçlü temsil edilmesine katkı sunmalarını bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde değerli Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun üniversite öğrencilere yaptığı çağrıyı çok önemsiyoruz.  Ben de öğrencilerimize bir çağrıda bulunuyorum. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikametgâhlarını 26-31 Aralık tarihleri arasında Kırşehir’e aldırdıklarını gösterir belgelerini [email protected] adresine mail olarak  ibraz etmeleri halinde Kırşehir’deki Armas Otelimizde 1 gün süreyle havuz ve SPA’dan ücretsiz olarak yararlandıracağız'' dedi.   SEÇİLECEK 200 ÖĞRENCİYE BURS Oğuz Altın bununla da kalmayarak 3 milletvekili hedefine ulaşılması halinde ikametgahlarını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencileri arasından seçilecek 200 öğrenciye 2023-2024 öğretim yılı döneminde burs verileceğini de belirtti.Oğuz Altın söz konusu bursun kendisi tarafından finanse edilerek Kırşehirliler Vakfı üzerinden gerçekleştirileceği bilgisini de aktardı.  
Geçtiğimiz günlerde, üniversite öğrencilerine ikametgahlarını Kırşehir'e almaları için çağrıda bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ardından bir çağrıda Oğuz Altın'dan geldi.Altın, 26-31 Aralık tarihleri arasında ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine Armas Otel'de 1 gün süreyle havuz ve SPA'nın ücretsiz olacağını bildirdi.

Kırşehir Belediyesi, daha önce aldığı meclis kararıyla; Kırşehir'e dışarıdan gelerek öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgahlarını Kırşehir'e almaları durumunda toplu ulaşım araçlarında kullanılmak üzere 400 biniş hakkı vermişti.Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selahatti Ekicioğlu, üniversite öğrencilerinin Kırşehir'in temsil hakkında söz sahibi olabilmeleri için ikametgahlarını Kırşehir'e aldırmaları çağrısında bulunmuştu.Ekicioğlu'nun bu çağrısına bir destek de Oğuz Altın'dan geldi.

 

İKAMETGAHINI ALDIRAN ÖĞRENCİLERE ARMAS'TA ÜCRETSİZ HAVUZ VE SPA 

Halen TBMM’de iki milletvekili ile temsil edilen Kırşehir’in gelecek yıl yapılacak genel seçimlerde üç milletvekili ile temsil edilmesi için en az 3 bin kişiye ihtiyaç olduğunu belirten Oğuz Altın, “Kırşehir’de yaşayan, eğitim gören öğrencilerin kayıtlarını ilimize almaları halinde gelecek yıl yapılacak seçimlerde üç milletvekili ile daha güçlü temsil edilmesine katkı sunmalarını bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde değerli Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun üniversite öğrencilere yaptığı çağrıyı çok önemsiyoruz.  Ben de öğrencilerimize bir çağrıda bulunuyorum. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ikametgâhlarını 26-31 Aralık tarihleri arasında Kırşehir’e aldırdıklarını gösterir belgelerini [email protected] adresine mail olarak  ibraz etmeleri halinde Kırşehir’deki Armas Otelimizde 1 gün süreyle havuz ve SPA’dan ücretsiz olarak yararlandıracağız'' dedi.

 

SEÇİLECEK 200 ÖĞRENCİYE BURS

Oğuz Altın bununla da kalmayarak 3 milletvekili hedefine ulaşılması halinde ikametgahlarını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencileri arasından seçilecek 200 öğrenciye 2023-2024 öğretim yılı döneminde burs verileceğini de belirtti.Oğuz Altın söz konusu bursun kendisi tarafından finanse edilerek Kırşehirliler Vakfı üzerinden gerçekleştirileceği bilgisini de aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.