Ekrem İmamoğlu'nun Konya Mitingi Önce Provokatif Paylaşımlar

SİYASET 12.05.2023 - 12:18, Güncelleme: 08.05.2023 - 12:26
 

Ekrem İmamoğlu'nun Konya Mitingi Önce Provokatif Paylaşımlar

Ekrem İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesinde Konya'da Kızılay'ın iki yöneticisi tartışma yaratacak iki paylaşımda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da uğradığı taşlı saldırıya tepkiler devam ederken, bugün gerçekleştirilecek olan Konya mitingi öncesi benzer bir provokasyon için çağrılar art arda geldi.   Gazeteci Nevşin Mengü'nün Erzurum'daki olaylara yönelik tweet'ini alıntılayan Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, sonuna güler yüz koyduğu mesajında "Memlekette Hac dönemi erken başlamış" paylaşımında bulunarak, "Yarın Konya'da Her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz" mesajını yazdı.       Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı da, Ekrem İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesinde "Şeytan taşlamak isteyen Anıt Meydanı'na gidebilir" paylaşımında bulundu.     Kızılay'dan açıklama Sosyal medyada tepki çeken paylaşımların ardından Kızılay'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada söz konusu 2 kişi hakkında işlem başlatıldığı ve kurumdan el çektirildiği belirtildi.   Kızılay'dan yapılan açıklama şu şekilde: "Konya’da daha önce Kızılay Selçuklu Şubesinde gönüllü olarak görev yaparken istifa ederek ayrılan bir kişi ile Kızılay Gençlik faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan bir başka kişinin sosyal medyadan yaptığı ve basına yansıyan paylaşımların içeriği hiçbir şekilde kabul edilemez. Kızılay ilkelerine aykırı bu beyanlar nedeniyle haklarında inceleme başlatılmış olup, her iki kişi de Kızılay faaliyetlerinden el çektirilmiştir."  
Ekrem İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesinde Konya'da Kızılay'ın iki yöneticisi tartışma yaratacak iki paylaşımda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da uğradığı taşlı saldırıya tepkiler devam ederken, bugün gerçekleştirilecek olan Konya mitingi öncesi benzer bir provokasyon için çağrılar art arda geldi.

 

Gazeteci Nevşin Mengü'nün Erzurum'daki olaylara yönelik tweet'ini alıntılayan Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, sonuna güler yüz koyduğu mesajında "Memlekette Hac dönemi erken başlamış" paylaşımında bulunarak, "Yarın Konya'da Her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz" mesajını yazdı.

 

 

 

Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı da, Ekrem İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesinde "Şeytan taşlamak isteyen Anıt Meydanı'na gidebilir" paylaşımında bulundu.

 

 

Kızılay'dan açıklama

Sosyal medyada tepki çeken paylaşımların ardından Kızılay'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada söz konusu 2 kişi hakkında işlem başlatıldığı ve kurumdan el çektirildiği belirtildi.

 

Kızılay'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Konya’da daha önce Kızılay Selçuklu Şubesinde gönüllü olarak görev yaparken istifa ederek ayrılan bir kişi ile Kızılay Gençlik faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan bir başka kişinin sosyal medyadan yaptığı ve basına yansıyan paylaşımların içeriği hiçbir şekilde kabul edilemez. Kızılay ilkelerine aykırı bu beyanlar nedeniyle haklarında inceleme başlatılmış olup, her iki kişi de Kızılay faaliyetlerinden el çektirilmiştir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.