En Gerçekçi Üniversite Sınav Deneyimi Kırşehir'de

EĞİTİM 11.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

En Gerçekçi Üniversite Sınav Deneyimi Kırşehir'de

81 ilde aynı anda yapılacak ve ''En gerçekçi Üniversite Sınavı' Provası'' olarak nitelendirilen deneme sınavı Boğaziçi Eğitim Kurumları işbirliği ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Üniversite sınavlarındaki başarının en temel anahtarlarından birisi de en optimal deneme sınavlarına katılmak ve bu yönde hazırlanmak.En Deneme ve 345 yayınları işbirliğinde organize edilen 345 TYT Türkiye geneli sınav deneyimi Kırşehir'de, köklü eğitim kuruluşlarından Boğaziçi Eğitim Kurumları, Simya Simya Koleji ve Kaman Çözüm Kurs Merkezi öncülüğünde 31 Aralık günü Üniversitede uygulanacak.   30 KASIM SON BAŞVURU TARİHİ En gerçekeçi deneme sınavına katılım noktasında sınırlı kontenjan olduğunu belirten Kırşehir Boğaziçi Eğitim Kurumları yöneticileri, söz konusu deneme sınavının Türkiye'de aynı anda 81 ilde gerçeğine en yakın deneme sınavı niteleğinde gerçekleştirileceğini belirterek başvuruların 30 kasım tarihine kadar Kırşehir Boğaziçi Eğitim Kurumları ve Kaman Çözüm Kurs Merkezine bireysel olarak yapılabileceğini belirttiler.  
81 ilde aynı anda yapılacak ve ''En gerçekçi Üniversite Sınavı' Provası'' olarak nitelendirilen deneme sınavı Boğaziçi Eğitim Kurumları işbirliği ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Üniversite sınavlarındaki başarının en temel anahtarlarından birisi de en optimal deneme sınavlarına katılmak ve bu yönde hazırlanmak.En Deneme ve 345 yayınları işbirliğinde organize edilen 345 TYT Türkiye geneli sınav deneyimi Kırşehir'de, köklü eğitim kuruluşlarından Boğaziçi Eğitim Kurumları, Simya Simya Koleji ve Kaman Çözüm Kurs Merkezi öncülüğünde 31 Aralık günü Üniversitede uygulanacak.

 

30 KASIM SON BAŞVURU TARİHİ

En gerçekeçi deneme sınavına katılım noktasında sınırlı kontenjan olduğunu belirten Kırşehir Boğaziçi Eğitim Kurumları yöneticileri, söz konusu deneme sınavının Türkiye'de aynı anda 81 ilde gerçeğine en yakın deneme sınavı niteleğinde gerçekleştirileceğini belirterek başvuruların 30 kasım tarihine kadar Kırşehir Boğaziçi Eğitim Kurumları ve Kaman Çözüm Kurs Merkezine bireysel olarak yapılabileceğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.