Enflasyona İnat Sattığı Ürünlerde İndirime Gitti

EKONOMİ 23.04.2023 - 12:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Enflasyona İnat Sattığı Ürünlerde İndirime Gitti

Kırşehir'de 1. sınıf sebze ve meyve sattığını belirten Umay Manav'ın sahibi Mikail Doğrusöz, enflasyona inat ürünlerde indirime gittiğini belirtti.

Son dönemde sebze ve meyve fiyatlarındaki artış nedeniyle marketlerde domates 25, patates 20, soğan 30 TL gibi fiyatlardan satışa sunuluyor.Kırşehir'de Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin hemen arkasındaki Gaziosmanpaşa Bulvarında (Ortaköy Yolu Göbeği) hizmet veren Umay Manav'ın işletmecisi Mikail Doğrusöz, 1. sınıf sebze ve meyve fiyatlarında indirime gittiğini belirtti.   PATATES 9, ORGANİK DOMATES 15 TL Aynı ürünlerin birçok noktada 2 katı fiyatına satıldığını bildiren Mikail Demir, ''Patatesi 9 TL'den, organik domatesi 15 TL'den, Biberi 25 TL'den, Salatalığı 10 TL'den , Muzu 20 TL'den, Patlıcanı 20 TL'den , yeni mahsül iri soğanı ise 20 TL'den satıyorum.Adres ve diğer fiyatlar noktasında bilgi almak isteyenler 0553 660 00 68 numaralı telefonuma mesaj atabilir ya da ulaşabilir'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir'de 1. sınıf sebze ve meyve sattığını belirten Umay Manav'ın sahibi Mikail Doğrusöz, enflasyona inat ürünlerde indirime gittiğini belirtti.

Son dönemde sebze ve meyve fiyatlarındaki artış nedeniyle marketlerde domates 25, patates 20, soğan 30 TL gibi fiyatlardan satışa sunuluyor.Kırşehir'de Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin hemen arkasındaki Gaziosmanpaşa Bulvarında (Ortaköy Yolu Göbeği) hizmet veren Umay Manav'ın işletmecisi Mikail Doğrusöz, 1. sınıf sebze ve meyve fiyatlarında indirime gittiğini belirtti.

 

PATATES 9, ORGANİK DOMATES 15 TL

Aynı ürünlerin birçok noktada 2 katı fiyatına satıldığını bildiren Mikail Demir, ''Patatesi 9 TL'den, organik domatesi 15 TL'den, Biberi 25 TL'den, Salatalığı 10 TL'den , Muzu 20 TL'den, Patlıcanı 20 TL'den , yeni mahsül iri soğanı ise 20 TL'den satıyorum.Adres ve diğer fiyatlar noktasında bilgi almak isteyenler 0553 660 00 68 numaralı telefonuma mesaj atabilir ya da ulaşabilir'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.