Eşinin Birlikte Olduğu Kişiyi Öldüren Koca Kırşehir'de Yakalandı
Kırıkkale'de eşi F.Ç. ile birlikte yakaladığı İ.E.'yi bıçakla, eşini ise boru anahtarıyla yaralayana H.Ç serbest bırakılmıştı.İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine H.Ç. Kırşehir'de yakalanarak tutuklandı.
Alınan bilgiye göre olay 15 Mayıs'ta Çalılöz Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre akşam saatlerinde evine dönen H.Ç. eşi F.Ç. ile İ.E. isimli şahsı birlikte yakaladı.Mutfağa giden H.Ç. eline geçirdiği bıçakla İ.E.'yi, boru anahtarıyla ise eşi F.Ç.'yi ağır şekilde yaralandı.Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken şüpheli H.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.H.Ç.'nin eşinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İ.E. ise ağır yaralı olarak sevk edildiği Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 Haziran'da hayatını kaybetti.
KIRŞEHİR'DE YAKALANDI
İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybederken, olay sonrası serbest bırakılan H.Ç. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kırıkkale ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu H.Ç.'nin Kırşehir'de olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu H.Ç., Kırşehir'de yakalanarak, Kırıkkale'ye götürüldü. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen H.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



